maandag 8 februari 2016

Centerparcs: filmpjes en foto´s

We zijn weer thuis! We hebben echt een heerlijk weekendje gehad in Centerparcs Huttenheugte. Sander had het allemaal geregeld en dat was helemaal super! We hadden een heerlijk huisje met vrij uitzicht en wat leuke snufjes zoals een Dolce Gusto apparaat en een radio in de badkamer. En een hoekbank!!! Nu wil ik dus echt nóg liever die hoekbank <3

Maargoed. Ik had nog filmpjes en foto´s beloofd, dus bij deze een kort verslagje van ons weekend + wat foto´s en filmpjes.

Vrijdag

Op vrijdag kwamen we rond half 4 in het park aan. Eerst zijn we natuurlijk naar het huisje gegaan om onze spullen daar te brengen. Tobias vond het geweldig om rond te rennen door het huisje en alle kamers te bekijken en op de bedden te springen. En even gek met mij op de foto:


Daarna hebben we even rondgekeken in de "Market dome" waar alle winkeltjes zitten. En natuurlijk papegaaien en schildpadjes. :) Helemaal leuk!

´s Avonds hebben we een patatje gegeten en zijn we redelijk op tijd naar bed gegaan.

Zaterdag

Zaterdagochtend kwamen er Studio 100 karakters naar een restaurant. Omdat Tobias dol is op Bumba gingen we daar ook even kijken. Eerst kwam Wicky de Viking. Dit vond Tobias doodeng. Maar toen daarna kwam Bumbalu en dat was echt zó schattig om te zien. Tobias vloog hem direct om de hals. Zó snel dat we het helaas niet op film of foto hebben... Maar gelukkig nog wél een andere foto met Bumbalu:Na dit 'hoogtepunt' vertrokken we naar Plopsaland. Vergeleken met bijvoorbeeld Toverland is dit echt enorm klein en viel het wel wat tegen, maar Tobias vond het wel heel erg leuk en daar gaat het natuurlijk om.

Even wat filmpjes voor de geïnteresseerden (vooral oma´s en opa´s, denk ik zomaar!!) :´s Middags zijn we gaan zwemmen, ook heel erg leuk! En ´s avonds hebben we nog lekker gegeten bij een all you can eat restaurant op het park.

Zondag

Zondag hebben we het eigenlijk tegenovergesteld gedaan ten opzichte van zaterdag: ´s morgens gezwommen en ´s middags naar Plopsaland.

´s Avonds hebben we in het huisje gegeten: steengrillen.


Vandaag hebben we niet veel bijzonders meer gedaan. Gewoon vrij snel na het inpakken richting huis gegaan, eigenlijk....


Uiteindelijk hebben we veel meer geld uitgegeven aan het eten dan we oorspronkelijk van plan waren. Dit was in eerste instantie niet onze bedoeling en ik ga het ook niet goedpraten, maar ik ben wel blij dat we het hebben gedaan. Wat mij betreft was het elke cent waard die we hebben uitgegeven, want we hebben een superfijn weekend gehad. :) PS: de filmpjes lijken het weer eens niet te doen. Ik ga ze nu uploaden op onze Facebook pagina.

3 opmerkingen:

  1. Het ziet er supergezellig uit. Je hebt hard voor dit weekendje gewerkt, lekker toch om eens uit de band te springen! Gina

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...