donderdag 25 februari 2016

Het bezoek aan de plastische chirurg

Vanmiddag mocht ik langs de plastische chirurg voor een controle na de operatie. Het ging niet helemaal zoals ik had verwacht, maar opzich was het wel een positief bezoekje.

In eerste instantie werden de pleistertjes eraf gehaald door een verpleegkundige. Dit duurde ongeveer 3 minuutjes. Daarna haalde ze de uiteindes van de hechtingen eruit. Pas daarna kwam de plastisch chirurg, die er heel even naar keek en zag dat het goed was. ;) Het ziet er allemaal heel goed uit en hij zei dat ik in principe pas over 4 weken terug hoef te komen, omdat het allemaal heel mooi geneest.

Hij gaf nog wel wat leefregels mee: niet in bad, niet naar de sauna en niet onder de zonnebank. OK, en hoe zit het dan met het tillen van Tobias?! Nou, dat mag dus in principe alweer. Ik moet mezelf niet direct weer volledig belasten, maar ik mag dingen dus al rustig aan weer gaan oppakken. Maargoed, aangezien ik zo moe was, ga ik dit inderdaad wel rustig aan doen. Maar het voelt wel heerlijk dat ik Tobias af en toe weer op kan pakken. :)

Maar het ging dus niet helemaal zoals ik had verwacht, want ik dacht dat er wel wat meer vragen zouden worden gesteld, maar dat was dus niet het geval.... Ergens had ik dat wel kunnen weten, want zo verliep het intake-gesprek ook, eigenlijk. Een prater is mijn dokter niet, maar hij heeft wel enorm mooi werk gedaan met de operatie. Dus liever een arts die niet veel te melden heeft maar wel zijn werk heel goed doet, dan andersom...

4 opmerkingen:

 1. Had je vragen dan? Of wilde je hem iets kwijt? Hoe voel je je er zelf bij, nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zal maar niet niet om een voor en na foto vragen;-]].

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh joh, daar verbaas ik mij keer op keer weer over, hoe anders het bij elke controle weer gaat. Ik ben nu een aantal met zoon mee naar de poli geweest, en de ene keer zie ik wel een specialist, dan weer alleen een wondverpleegkundige, daarna weer een wond-arts. De laatste keer spande de kroon: twee verpleegkundigen, en twee artsen, haha! Je wordt er vanzelf mondig van hoor, ik heb mijn lijstjes met vragen altijd klaar.
  Fijn dat je Tobias weer mag optillen!
  Groet, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat dat alweer mag. Weer een vooruitgang.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...