woensdag 17 februari 2016

Hoe de operatie ging

Ik verveel me nogal in het ziekenhuis, dus ik schrijf even een kort berichtje over hoe de operatie ging.

Om 7 uur mocht ik me melden voor de opname. Na de melding ging ik naar boven, waar ik pijnstillers en een lorazepam kreeg. En natuurlijk mezelf in een zeer charmant operatiehesje mocht hijsen.

Vervolgens werd ik om een ziekenhuisbed naar een kamer gereden waar alles werd voorbereid. Voor deze kamer moest Sander afscheid nemen, hij mocht niet mee naar binnen.

Tijdens de voorbereidingen kreeg ik allerlei plakkertjes op. En werd het gevreesde infuus ingebracht, wat dus enorm meeviel!!

Vervolgens werd ik weer verder gereden naar de ok. Hier lag een soort voorverwarmd matras en ik kreeg een voorverwarmd deken. Zo lekker warm dat ik ervan in slaap viel. Volgens mij heb ik de daadwerkelijke narcose daardoor gemist!!

Het eerst volgende dat ik me herinner is dat iemand tegen me zei: mevrouw, bent u alweer wakker? En dat ik heel warm en fuzzy wakker werd. En mijn eerste gedachte was: ik ben dus relaxed de operatie ingegaan blijkbaar!!

De rest van de dag was veel slapen en doezelen. En elke keer weer wakker worden gemaakt voor eten dat niet binnen bleef... Maargoed, ze zijn superlief hier, hoor!! Alleen door al dat slapen overdag kan ik nu niet meer slapen!!

Helaas moet ik wel tot donderdag blijven, want de plastische chirurg is er morgen niet om me te ontslaan. Da's FF een nadeel. Maar het is niet anders.

Oja, en er is anderhalf kilo weggehaald. Bizar he?! Zo door het verband en tape heen vind ik de maat erg mooi in elk geval!!

16 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat de operatie meeviel en dat je zo goed wakker bent geworden, hoef je je daar geen zorgen meer over te maken! Nu op naar je herstel!

  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi dst het goed gegaan is en dus ook wel een beetje meeviel! Tot nu dan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och meis, wat leuk dat het achter de rug is. Van harte gefeliciteerd met je nieuwe ik. Nu aftellen en laat je maar eens even lekker vertroetelen. Straks nieuwe lingerie shoppen. Een spoedig herstel wens ik je toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het voor je gevoel zo relaxed ging. Hopelijk heb je niet al te veel hinder de komende dagen. Laat je lekker verwennen! Ennuh, die anderhalve kilo ben je maar mooi kwijt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het goed is gegaan. Succes (en geduld) met herstel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi dat het meegevallen is, sterkte nog even in het ziekenhuis en een voorspoedig herstel met een mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat het je meeviel, opzich ook wel fijn dat je tot donderdag moet blijven, dan kun je niet anders dan je rust nemen! En dat is heel erg belangrijk thuis heb je meer de verleiding om toch even iets te doen. Nee een extra dagje ziekenhuis is zo gek nog niet. Laat iemand een heerlijke stapel boeken of tijdschriften mee nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fantastisch dat je zo relaxed de operatie inging en ook weer uitkwam. Het ergste heb je achter de rug! Een voorspoedig herstel gewenst en neem je tijd en rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, beter! Verplicht chillen daarzo. Heb je wifi? Ik zou het wel weten... Lekker onderuit gezakt zitten netflixen en surfen. Ik zou het haast zelf overwegen als ik de operatie an sich achterwege mocht laten. Nou meis, nogmaals: op naar een spoedig herstel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn nu al wat van je te horen dat het voorspoedig is verlopen en gelukkig heb je internet om dat te melden.

  De paar keer dat ik door knieoperatie in ziekenhuis lag vond ik wel relaxed, ik vond het heerlijk verzorgd te worden. Alleen het eten was vreselijk niet mijn smaak. Maar ik realiseer me ook dat dat grotendeels aan mij lag.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat fijn dat het zo goed gegaan is! Nog even geduld, een extra dagje ziekenhuis is wel zo rustig nu.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik werd te vroeg naar huis gestuurd.Ik zal je de ellende die ik meemaakte besparen. Geniet van je extra dagje ziekenhuis.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heerlijk dat t zo goed is gegaan. Nu je rust nemen en herstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat je operatie goed is gegaan! Veel succes met het herstellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat klinkt goed! Neem lekker je gedwongen rust zou ik zeggen....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wens je een goed herstel. Kopka

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...