dinsdag 2 februari 2016

Nu gaat de tijd snel!!

Opeens is het dan alweer 2 februari. Best confronterend, over 2 weken is de operatie al! In januari drong dat gek genoeg nog niet echt door, maar nu is het dus echt bijna zo ver! En de tijd gaat megasnel, want het zijn 2 drukke weken!

Vlak van tevoren gaan we nog even een weekendje naar centerparcs. Lekker een huisje met sauna! Nog eventjes van genieten, want na de operatie mag dat een flinke poos niet! Sowieso niet als de wonden nog niet zijn genezen en daarna weet ik ook nog niet hoe snel ik me er weer prettig bij zal voelen.

Ook wordt het dak nog 'even' opnieuw bedekt. Dat komt dus nog even tussendoor en zorgt er tegelijk voor dat de tijd dan nog sneller lijkt te gaan! Ik weet niet of ik dat fijn vindt eigenlijk ;)

Hoe dan ook: we hebben twee drukke weken voor de boeg! Daarnaast moet ik ook nog vanalles regelen: nieuwe bhs in verschillende maten, een extra pyjama, dingen op het werk qua rooster.... Vanalles eigenlijk!

Gelukkig heb ik mijn werk om af en toe even bij te komen ;)

3 opmerkingen:

 1. Qua bh's: ik kreeg het advies om 2 sportbh's mee te nemen in de 2 waarschijnlijkste maten. Het fijnst zijn sportbh's met hele brede banden om de borstkas, dan staat er minder spanning op de wond aan de onderkant :). Succes met zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als de tijd snel gaat, kun je ook weer snel herstellen. Spannend hoor, snap ook dat het nu wel erg dichtbij komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je nieuwe dak bijna komt. Ben benieuwd hoe dat aanvoelt qua warmte dan!

  Succes met voorbereiden op de operatie.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...