maandag 22 februari 2016

Robbie de zombiestofzuiger ;)

Even iets lichts en luchtigs tussendoor. Sander en ik zijn weer verder gegaan met 'the walking dead'! En vanmiddag besefte ik me opeens dat onze robotstofzuiger toch wel erg veel gemeen heeft met zo'n 'walker' / zombie:


1. Beide lopen schijnbaar doelloos rond, maar hebben een duidelijk doel.

Als ik Ronnie rond zie rijden dan zie ik grote overeenkomst met een zombie die doelloos ronddwaalt. Toch hebben beide een duidelijk doel... (Schoonmaken en mensen opeten ;) )

2. Ze zijn lomp, je hoort ze vanaf meters afstand aankomen3. Als je ze niet verwacht kunnen ze je toch behoorlijk laten schrikken!

Het is me al meerdere keren overkomen dat ik binnenkwam en me tot schrok van Ronnie. Ook bij 'the walking dead' zitten aardig wat schrik momenten.


4. Je kunt ze opsluiten in een kamer, maar vergeet niet de deur goed dicht te doen!

Ideaal: zowel Ronnie als zombies blijven in een kamer als je ze opsluit. Maar als je per ongeluk de deur opendoet kunnen ze zomaar ontsnappen!


5. Ze hebben goede entertainment waarde vanaf de bank.

Ik moet er niet aan denken om dagelijks onder de tafel te stofzuigen en ook niet om in een apocalyptische samenleving te wonen, maar vanaf de bank ernaar kijken is heerlijk ;)

11 opmerkingen:

 1. Hele leuke vergelijking, toch heb ik liever zo'n stofzuiger dan een stel zombies in mijn huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ronnie mag wegblijven maar zo' robot klinkt goed😉Welke robotstofzuiger hebben jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wij hebben de Roomba 650. Bevalt echt super :D

   Verwijderen
 3. Leuk! De verenbol hier is doodsbenauwd van een robotstofzuiger. Al zal ik er wel een willen hebben als de grijze verenbol komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die robotstofzuiger, lijkt me altijd zo handig. M'n vriendin heeft er ook 1. Wacht eigenlijk op aanbiedingen haha maar ze zijn niet zo heel goedkoop wil je er één hebben die elk hoekje mee pakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bol.com heeft hem momenteel in de aanbieding voor 319 euro.

   Verwijderen
 5. Mijn zus heeft er ook één en was er niet zo tevreden over omdat hij zich altijd vastreed onder het bed. Ze hebben nu de bedhoogte laten aanpassen zodat de stofzuiger er wel onder door kan. Zij zegt dat haar stofzuiger toch niet stofzuigt tot in de hoekjes dus niet zo grondig opruimt als met een gewone stofzuiger.
  Onze jongste had een robotstofzuiger die uit één van de slaapkamers boven ontsnapt was en van de trap gestuikt is....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha leuk stukje. Ah zijn de wandelende doden weer begonnen? Hier ook grote fan dus ga binnenkort ook weer kijken. Ik vraag me wel altijd af waarom ik het eigenlijk zo leuk vind, en nog steeds na al die seizoenen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een robotstofzuiger (Ziggy) en ik ben er heel blij mee! Hij past precies onder de bank, en zuigt daar dagelijks heel veel rotzooi op. Als ik zelf stofzuig kom ik daar lang niet elke keer ...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke post! Zo'n robo stofzuiger is inderdaad leuk, maar als je aan mij vraagt of ze daadwerkelijk effectief stofzuigen, dan moet is nee zeggen. Aldus mijn ervaringen met die dingen. Leuk zijn ze in ieder geval wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...