dinsdag 29 maart 2016

Lekker fietsen!

Vandaag ben ik voor het eerst sinds maanden weer eens op de fiets naar het werk gegaan. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik dit zou gaan doen vanaf het moment dat ik ging werken, maar door rug- en schouderklachten is het daar nooit echt van gekomen. Tijdens langere stukken fietsen kreeg ik steevast last van mijn rug en tintelingen tussen mijn schouderbladen.

Dit was dus een grote test: zou ik nu minder last hebben van mijn schouders?! Ik vond het eerlijk gezegd best spannend!!

Uiteindelijk is het heel goed gegaan. Ik heb geen enkele last van mijn rug of schouders gehad tijdens het fietsen. Zelfs de wind tegen op de heenweg kon ik goed aan! Op de terugweg had ik wind mee en scheen het zonnetje, dus toen was het uiteraard helemaal heerlijk om te fietsen.

Dit was dus zeker niet de laatste keer dat ik met de fiets naar het werk ga! :) En daar bespaar ik dan ook direct mee doordat ik geen vervoerskosten heb en ik hoef geen duur abonnement voor de sportschool! ;)

9 opmerkingen:

 1. Goed zeg! En fijn voor je lijf dat fietsen geen pijn meer doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed hoor! Hoef je niet meer te sporten als je thuis komt. Rug-, schouder- en nekpijn tijdens/na het fietsen komt vaak van een verkeerde afstand-afstelling tussen stuur en zadel en soms zelfs zadel en trappers!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Afstellen kun je natuurlijk nakijken op internet. Of aan een goede fietsenmaker vragen.
   Bij mij was er niet zoveel aan te doen, en ik heb er een heerlijk ander soort fiets aan over gehouden (hint, hint)

   Verwijderen
  2. Bij mij kwam het dus duidelijk ergens anders door ;)

   Verwijderen
 3. @Kruidig meisje: een elektrische fiets??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fietsen is fijn en zelf doe ik het te weinig. Je krijgt er trouwens mooie benen door heb ik me laten vertellen, maar voorlopig lukt het me zelf niet om dagelijks te fietsen.

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...