donderdag 31 maart 2016

Quotes van ons kereltje - Maart editie

Deze maand werd er weer heel wat afgekletst en gelachen om de grappige opmerkingen van Tobias. Ik wil ze graag met jullie delen...


 • Hallo kinderopvang! Daar is Tobias weer! Voordat Tobias voor het eerst na mijn operatie weer naar de kinderopvang gaat vertelt hij alvast wat ie gaat zeggen als ie daar is ;) 

 • Als oma Tobias' haar kamt en hem in de spiegel laat kijken zegt hij steevast; wow! Mooie jongen!!

 • Tobias wordt sowieso een beetje ijdel... Als ik hem een onesie aan wil trekken gaat ie in protest en zegt dat hij een ' mooie trui'  en een ' mooie broek'  aan wil. Bovendien wil hij ook geen luier meer, maar een onderbroek (= luierbroekje) Edit: vanmorgen wilde hij zelfs een hoedje op naar de kinderopvang!! :P 

 • Sander complimenteert Tobias omdat hij uit een grote beker drinkt: je wordt al een grote jongen!! Het antwoord van Tobias: Jij ook, papa!

 • In de bus zit Tobias luidkeels te zingen en kiekeboe te spelen met een dame met grijs haar. Als ze vraagt of Tobias nog wat wil zingen zegt ie: de wielen van de bus, oma? Even later zegt ie: hallo oma!! De mevrouw antwoord: hallo jongetje! Waarop Tobias zegt: ik heet Tobias! Hoe bedoel je, eigenwijs?!

 • Kiwi wordt steevast kiebie genoemd... ;) En jam noemt hij nog steeds " fijn " 

 • Toen we op een keer koffie gingen drinken bij oma en opa, en opa kwam niet direct uit de tuin naar binnen, bleef Tobias 5 minuten lang op het raam bonken en constant roepen: Hallloohoo, Opa, koffie!! En toen opa binnen was zei hij opgelucht: daar is opa weer!!

 • Als we ergens wat gaan eten of drinken (wat de afgelopen maand vaker dan normaal is gebeurt!) en het duurt Tobias te lang, dan heeft ie inmiddels prima in de gaten dat ie de serveerster in de gaten moet houden. Elke keer als ze langsloopt zegt ie: er komt een vrouw aan!! Meneertje ongeduld. <3


4 opmerkingen:

 1. Leuk, he, hoe eigenwijs en wijs ze worden :-)
  Mijn oudste is nu 27 en sommige uitstpraken weet ik nog steeds. Oudste zoon zag dat Oma een permanent kreeg en ze had krulspelden in. Waarop zoon zegt: 'Oma, heb je nog zo'n muts'.
  En in de groentewinkel wist hij precies wat alles was: 'appel, appel, niet-appel...'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat waren nog eens tijden: het orgel was een zingende auto.
  Merel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat 'wow mooie jongen' vind ik leuk. Ben benieuwd of hij dat als volwassene ook nog doet ; )

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...