maandag 7 maart 2016

Weekmenu voor week 10

Morgen gaat Sander weer aan het werk en gaat Tobias in de ochtend weer naar de kinderopvang. Ik heb vandaag met mijn werk gebeld om te bespreken wanneer ik weer aan de slag zal gaan, maar ze willen liever dat ik nog een weekje thuis blijf om bij te komen. Opzich wel fijn, dan kan ik het langzaam aan opbouwen; eerst weer wat actiever worden in huis en daarna weer aan het werk, in plaats van alles tegelijk. Al mis ik mijn werk ook wel. Het contact met mijn collega´s, de gezelligheid... Maargoed, deze week dus nog even niet.

Ik laat deze week nog wel even lekker luxe de boodschappen bezorgen. Een paar weken geleden hadden we een proefverpakking jelly beans gekregen bij de boodschappen en die vond Sander erg lekker, en deze week krijg je bij 3 verpakkingen jelly beans de boodschappen gratis bezorgd. Nou, dan bestel ik die er wel bij. Uiteindelijk zijn de kosten dan even hoog, maar heb ik er wel 3 verpakkingen jelly beans bij ;)

Maandag: roergebakken spitskool met rijst

Dinsdag: cannelloni met spinazie

Woensdag: nasi met vegetarische kip en pindasaus

Donderdag: wortelpasta met groente-tomatensaus

Vrijdag: broodje gezond

Zaterdag: aspergesoep met brood

Zondag: restjesdag

8 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je nog even een weekje tijd krijgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ie echt van Jelly Beans houdt, zou ie eigenlijk een keer naar Jamin moeten gaan voor Jelly Belly's. Ze zijn niet goedkoop, maar zooooooooo lekker. Heel af en toe koop ik zo'n zakje voor mezelf. Ultra genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er weer smakelijk uit, lekker! En misschien is zo'n weekje thuis nog even zo gek niet, hoewel ik me kan voorstellen dat je inmiddels ook wel staat te trappelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Trappelen valt mee, doordat ik nog niet op mijn normale energiepeil zit, maar ik zou wel graag weer willen gaan opbouwen sowieso! Maarja, over een week gaat het misschien wel sneller met dat opbouwen :)

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. ..'n kip die vlees noch vis eet 😉

   Verwijderen
  2. Haha, kip van de vegetarische slager. Oftewel: ziet eruit als kip, smaakt als kip, maar het is op plantaardige basis :D

   Verwijderen
 5. Zo'n broodje gezond, vormt dat echt een volledige maaltijd Daantje? En wat doe je er dan op?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...