zaterdag 26 maart 2016

Wie lust er een paas 'eitje' ?

Gistermiddag werd ik gebeld door Leonidas. Ik had namelijk meegedaan aan hun paas-actie en ik had dus gewonnen!! En wat was de prijs?! Een paasei van 8 kilo!!!


Mijn ouders waren zo lief om hem met de auto op te halen en hebben even een fotootje gemaakt. Op tweede paasdag gaan we hem ophalen.... Hij is echt bizar groot!!

In gedachten ben ik natuurlijk al plannen aan het maken om alle recepten die ik maar kan verzinnen met pure chocolade uit te voeren ;) Wat zouden jullie doen met zo'n gigantisch ei?

10 opmerkingen:

 1. Wowww, wat een enorm ding zeg! Wel leuk om te winnen :) ik ben zelf gek op chocolade, dus ik zou er gewoon van eten, en verder wat dingen mee bakken ofzo? (Chocoladetaart, bonbons maken, brownies) veel eetplezier! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha wat een verrassing! Ik zou het in stukken breken en uitdelen, aan familie, vrienden, mee naar het werk en er veel lekkere dingen mee maken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat wilde ik ook schrijven. Nico zegt altijd: gedeeld smaakt lekkerder". Als het puur is kom ik wel even langs. Prettige dagen. Lidy

   Verwijderen
 3. Wow... dat is echt enorm! Maat van chocola kan je nooit te weinig hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Uitdelen vrienden buren collega's familie bejaardenhuis.
  Je kunt er heel veel mensen blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Verdelen onder de de regeerders. Hahaha. Mijn neefje won vorig jaar met gewicht raden van paashaas een paashaas van 3 kilo. Hij moest hem wel zelf halen en kwam met foto in het huis aan huis blad. Hij heeft hem mee genomen na het vieren van Pasen bij de familie van schoonzus. Daar waren ze al met 15 man in totaal. Volgens mij rest daar gelaten. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje gaaf zeg zo'n ei, alleen hoe krijg je hem in stukken zonder dat het een zootje wordt? ;)
  Eet smakelijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow wat groot. Ik zou uitdelen!!
  Eet ze. Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje wat een ding, wij hebben een paashaas chocolade opgegeten en ben nu al verzadigd, ik zou denk ik ook uitdelen. Met ons 2 zou het niet vol te houden zijn om op te eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf!! Ik zou hem mooi opeten :') Dat hoeft toch niet in één dag?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...