woensdag 6 april 2016

Mooie bloemen gekregen

Gister toen ik thuiskwam uit het werk had ik een briefje in de bus: er was een bedrijf langsgeweest om een bosje bloemen te bezorgen! Omdat ik niet thuis was hadden ze het bij de buren afgegeven. Uiteraard was ik super-nieuwsgierig waar we die bloemen aan te danken hadden, dus ik ging direct even bij de buurman alngs.

Toen ik ze in ontvangst had genomen was het nog steeds totaal niet duidelijk van wie ze waren; het kaartje dat eraan zat bleek een instructie te zijn hoe je de bloemen af moest snijden en ik kon geen ander briefje ontdekken. Dan maar Sander bellen... Die had het vermoeden dat ze waren gestuurd door de Albert Heijn, om hem te bedanken voor zijn hulp. Sander had namelijk op de zaterdag voor Pasen wat boodschappen bezorgd bij mensen, maar onderweg was zijn fiets kapot gegaan en toen heeft hij nog 3 kilometer gelopen met de boodschappen om ze toch nog op tijd te bezorgen! Hier was AH zo van onder de indruk dat ze zijn adres hadden gevraagd... Dat was een weekje geleden inmiddels.

Na nog veel verder te hebben gezocht kwam ik dan toch eindelijk een kaartje van de afzender tegen. Het bosje bloemen bleek inderdaad afkomstig van Albert Heijn! We zijn er heel erg blij mee.Zelf koop ik eigenlijk niet snel een bos bloemen voor mezelf. Terwijl ik er wel enorm van kan genieten om een mooi boeket op tafel te hebben staan. Misschien toch maar eens wat vaker geld besteden aan bloemen, want ik werd echt helemaal blij van het bosje bloemen dat we nu kregen :) 


Wat voor bloemen vinden jullie mooi? 

10 opmerkingen:

 1. Leuk zeg! Ik houd eigenlijk wel van alle bloemen, vooral met een kleurtje. Gerbera's vind ik heel vrolijk, tulpen ook en rozen vind ik ook mooi. Maar ik heb ook wel eens van die pioenachtige dingen wat dan geen pioenrozen zijn, maar iets met de R volgens mij. Ik heb het nu al even niet gedaan, maar ik heb ook wel een tijd met enige regelmaat een bosje van €2 voor mezelf gekocht. Inderdaad omdat ik daar ook gewoon heel veel plezier van had.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Was dat boodschappen bezorgen soms een opdracht van Roamler? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt :) Doet Sander wel vaker, het zijn best leuke opdrachten :D

   Verwijderen
  2. Grappig! Ik vroeg me al af hoe dat zat. Dus Sander heeft ook bijverdiensten?

   Verwijderen
  3. Ah top!! En het levert ook best wat op :) pas ook een poging gedaan om boodschappen te bezorgen, maar nergens was het product te krijgen. Dus dit ingestuurd naar Roamler en kreeg toen wel mijn vergoeding van 20 euro :D

   Verwijderen
 3. Ik neem nu regelmatig tulpen mee, niet duur en ik geniet er echt van. Leuk dat jullie een bedankje kregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop elke week bij AH 2 bossen voor 5 euro (tulpen,rozen etc.) Ik geniet enorm van mijn vaas op tafel. Huisje aan kant, kopje thee en een goed boek en dan tussendoor een blik op mijn mooie blommen! Mijn geluksmomentje. Groetjes Elle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. precies hetzelfde hier, 2 bosjes voor 5 euro (uitgekozen door de kinders) en dan thuis fijn de tafel leegruimen, blommetjes erop en met een bakkie en een tijdschriftje (iets kortere spanningsboog) aanschuiven :)

   Vroeger vond ik het onzinnig om geld aan bloemen uit te geven, maar sinds ik gestopt ben met roken (6 jaar geleden) trakteer ik mijzelf op dit wekelijkse vreselijk goedkope momentje aan de tabakscounter, waar ik dan nog een hele week plezier van heb :D

   Verwijderen
 5. Wat mooi van AH maar ook mooi van Sander.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...