maandag 30 mei 2016

Onze midweek Centerparks

Afgelopen dagen was het weer stil op de blog. We waren namelijk in Centerparks. We vertrokken op woensdag en zijn nu net weer terug. Tijd voor een verslagje, dus!

Heerlijk weer in Limburg!

Ik las dat er afgelopen dagen flink noodweer is geweest in delen van Limburg. Blijkbaar hadden wij echt enorm veel geluk, want we hebben eigenlijk de hele week alleen maar zon gehad! Ik ben zelfs nog een heel klein beetje bruiner geworden! :) Ik zou eerder zeggen dat het soms te warm was ipv te koud! Pas op de ochtend toen we weggingen begon het te regenen, en hard ook!


Toverland

Op donderdag brachten we een bezoekje aan Toverland. Hier was het helaas wel wat drukker dan de vorige keer, maar desondanks zijn we wel overal in geweest waar we in wilden. Alleen gaat zo'n dag dan toch altijd veel te snel voorbij, vind ik. Maar het was wel hardstikke leuk en we hebben er allemaal van genoten.

Zwemmen

Er is ook veel gezwommen! Tobias is aan het veranderen in een echte waterrat die zonder angst het water induikt. Hij is zelfs van een hogere glijbaan af gegaan. Onderaan stond dan iemand om hem op te vangen. De eerste keer was supergrappig: zonder aarzelen liet hij zich gelijk van de glijbaan afroetsjen! En hij was zo enorm blij elke keer als hij weer van de glijbaan ging. Heel erg leuk.Aardbeienland

Op zaterdag zijn we op de fiets weggegaan naar Aardbeienland. Dit is een soort grote speeltuin met veel informatie over aardbeien. Erg leuk met kleine kinderen, en voor onszelf lekker een stukje Limburgse vlaai met aardbeien uiteraard! We waren hier trouwens heen gegaan met gehuurde fietsen en voor Tobias zo'n ' kiddie car'.  Hij vond het enorm leuk om in een eigen 'autootje'  te zitten!

Eekhoorntjes

In het park waren ook veel eekhoorntjes. Ik kocht een zak pinda's zonder zout en heb er elke keer een paar neergelegd voor ze. Deze werden elke keer met smaak opgepeuzeld. Dankzij de GoPro van mijn zwager konden we er ook nog van dichtbij foto's van maken:


Spelletjes spelen

's Avonds werden er veel spelletjes gespeeld. Vooral 30 seconds, Boonanza en het supergrappige en melige spel Stef Stuntpiloot. Wisten jullie trouwens dat je bij Centerparks gratis spelletjes kunt reserveren? Zo kwamen we dus aan Stef stuntpiloot. Wie weet kopen we het ooit zelf wel, als Tobias wat ouder is. Nu snapte hij er nog niks van en wilde alleen maar het vliegtuigje tegenhouden!
Minder leuk nieuws

Helaas kregen we tijdens het weekendje weg ook minder leuk nieuws. Sanders beppe is dit weekend uitgegleden en is lelijk te val gekomen. Ze ligt nu in het ziekenhuis en we weten nog niet hoe dat gaat aflopen. Waarschijnlijk gaan we ergens in de loop van deze week op bezoek. 

5 opmerkingen:

 1. fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk park hè. Ik heb 20 jaar minimaal eens per week opgepast in dat park. Twee jaar terug ongeveer zijn ze gestopt met het aan bieden van deze service. Bij aardbeienland haal ik gedurende het seizoen iedere week twee bakjes aardbeien. Zo veel lekkerder dan uit de supermarkt. Het is vaker dat ik hoor dat het slecht weer was in Limburg maar dat het hier in Noord Limburg mooi was. Vandaag was het volgens mij overal wel regenachtig. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik woon er een half uurtje rijden vandaan. In het midden van Limburg. Bij aardbeienland mag je ook met Tobias zelf plukken. Is ook erg leuk voor de kids. Ja en Toverland is hier bij dochterlief nog steeds favoriet. Leuk park.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te lezen, hebben jullie alle drie met volle teugen genoten van deze korte vakantie. Fijn, dat jullie het zo naar de zin hebben gehad en mooi weer hadden. Op deze vakanties kijk je later, als Tobias groot is, met veel plezier op terug. Ben, nu kinderen volwassen zijn, blij dat ik altijd veel met ze ondernomen heb. De tijd gaat zo snel voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...