dinsdag 24 mei 2016

Probleemgebied te lijf met een hoepel

Altijd als ik wat aankom krijg ik direct een buikje. Ik heb dunne armen, dunne benen, bijna geen kont, maar wel een flink buikje. Grotendeels denk ik ook doordat ik snel slappe buikspieren krijg als ik ze niet train. Als ik ze wel train dan merk je ook al snel weer dat alles wat meer in het gareel is.

Maargoed. Ik heb dus eigenlijk best wel een hekel aan buikspieroefeningen. Dat gepuf en gesteun op de grond is helemaal niks voor mij. Maar hopelijk heb ik nu iets gevonden waarmee ik me buikspieren kan trainen zonder dat het aanvoelt als vervelende oefeningen: ik heb namelijk een fitness-hoepel gekocht!

Volgens de verpakking heeft zo'n hoepel het volgende effect:

 • Vetverbranding
 • Gewichtsverlies
 • Slanker middel en sterkere core-spieren
 • Betere houding en soepelheid
 • Verbeterde spijsvertering
 • Stimulatie van de bloedsomloop
Ik weet niet of al deze dingen uiteindelijk uit zullen komen, maar in elk geval merkte ik wel dat hoepelen flink intensief is. Binnen enkele minuten vloog mijn hartslag omhoog naar 170 slagen per minuut! Ok, dit zal vast ook wel iets zeggen over mijn slechte conditie van dit moment, maar het betekent ook wel dat mijn lichaam flink aan het werk gezet wordt.

Na een paar minuten lukte het dan ook eindelijk om de hoepel wat langer in de lucht te houden. Woohoo! Tot nu toe vind ik het in elk geval erg leuk!! 
3 opmerkingen:

 1. Supergrappig filmpje. Deed jij deze workout ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat laatste is het belangrijkste... superleuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vroeger weleens geprobeerd om te hoepelen, maar ik vond het teveel pijn doen aan mijn buik. Mijn manier om mijn buikspieren sterk te houden is buikdansen. Heb ik mezelf geleerd :-) Maar verder heb ik ook gewoon mazzel gehad dat ik een zandloperfiguur heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...