donderdag 2 juni 2016

Zonnepanelen en ziekenbezoek

Vandaag worden de zonnepanelen geplaatst. Normaal gesproken een dag met een feestelijk tintje, maar nu voelt het toch een beetje dubbel. We gaan vandaag namelijk ook op ziekenbezoek bij Sanders beppe, die afgelopen weekend is gevallen en daarbij een flinke klap op haar hoofd heeft gekregen.

Ondanks dat het nu wel wat beter lijkt te gaan blijft het toch spannend. Doordat ze op haar hoofd is gevallen zit er bloed in de hersenen. Het is mogelijk dat het lichaam dit zelf opruimt, maar het kan ook zo zijn dat er uiteindelijk bloedklonters losschieten die dan schade kunnen aanrichten. Het is dus maar de vraag hoe dit gaat aflopen. Vandaar dat we uiteraard zo snel mogelijk langs willen gaan.

Verder eigenlijk niet zoveel te melden. Het zijn gewoon even rare dagen waarin een hoop leuke dingen heel erg afgewisseld worden met nare dingen. Dit geeft een heel dubbel gevoel.


6 opmerkingen:

 1. Sterkte! je kan straks zeker geen foto plaatsen van het eindresultaat.. waarschijnlijk kan je het zelfs niet eens zien toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte met beppe. (is dat oma?) En succes met de panelen. Wij hebben nog geen bericht wanneer ze geplaatst worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg die onzekerheid voor haar en jullie. Sterkte. Ik ben benieuwd hoeveel jullie straks gaan besparen met de zonnepanelen. Hou je ons op de hoogte hoe ze bevallen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap voor beppe! En gefeliciteerd met de panelen! Daar kun je als het goed is nog heel lang van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt. Hopelijk ruimt haar lichaam het inderdaad zelf op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beterschap voor beppe! 💐💐💐

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...