woensdag 17 augustus 2016

4 jaar getrouwd - zijden huwelijk

Vier jaar geleden op deze dag gaven Sander en ik elkaar het ja-woord! Echt bizar hoe snel de tijd gaat! Blijkbaar heet 4 jaar getrouwd het 'zijden huwelijk'


Het afgelopen jaar was erg turbulent, om het zo maar te zeggen. Er is natuurlijk ook best wel wat verandert: ik ben weer aan het werk gegaan, ik heb een operatie achter de rug en probeerde te stoppen met mijn medicatie tegen PMS (dit mislukte!). Dit waren allemaal factoren die ervoor zorgden dat dit afgelopen jaar best een pittig huwelijksjaar voor ons was. Maar gelukkig gaat het sinds een paar maanden heel erg goed met ons en zijn we er samen, als team, veel sterker van geworden. En hebben we inmiddels de balans weer goed teruggevonden.

Lieve Sander, ik kijk enorm uit naar alles wat dit komende huwelijksjaar ons weer gaat brengen. Op naar ons houten huwelijk :D

9 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!
    Volgende week woensdag zijn wij alweer 12 jaar getrouwd, dat is met de nodige hobbels gegaan maar we kunnen niet zonder elkaar en onze 3 kinderen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd, dat er nog vele jaren mogen volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met jullie zijden huwelijk en nog heel veel mooie jaren samen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd! Maak er een mooie dag van. Aan het weer zal het niet liggen in ieder geval :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd, zijden klinkt veel liever dan het volgende jubileum eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd! Ik had echt nog nooit gehoord van een zijden huwelijk.

    Fijn dat het nog steeds goed gaat. Ga zo door :)

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)