zaterdag 27 augustus 2016

Een zonnige bruiloft

Als er 1 ding is wat je wel kunt stellen dan is het dat mijn zusje en ik beide een gave hebben om dagen met prachtig weer uit te kiezen voor onze bruiloften. Toen ik 4 jaar geleden trouwde hebben we de hele dag zon gehad en gister was het ook echt perfect weer om te trouwen!!

Om 11 uur gaven mijn zus en zwager elkaar buiten het ja-woord bij Kasteel de Keukenhof. Tobias mocht de ringen geven en dat deed hij vol enthousiasme. De ringen zaten in een doosje dat doosje zat weer in een koffertje met 'ring security' erop. Het was de bedoeling dat Tobias het koffertje aan zou geven, maar in plaats daarvan maakte hij het koffertje voor ze open, haalde het doosje eruit en pakte de ringen en gaf die aan. Hij vond het duidelijk erg leuk om te doen, al was de rest van de ceremonie wel te lang voor hem, toen werd hij ongedurig. Maar gelukkig hadden we speelgoed mee en kon hij daarmee spelen

Daarna ging het bruidspaar foto's maken en konden de kids even rondrennen en spelen bij een kinderboerderijtje op het terrein. Om 13:00 gingen we aan tafel voor een heerlijke lunch wat echt veel te veel was eigenlijk. ;) Maar mij hoor je niet klagen hoor!

Na de lunch gingen we naar het strand bij Kijkduin. Wij waren wat later, want we waren verkeerd gereden en toen in een file terecht gekomen. Toen we aankwamen konden we dus eigenlijk direct aanschuiven voor het avondeten: een barbecue!

De tijd na de BBQ werd besteed met speeches. Sander bracht Tobias ondertussen naar huis, naar een oppas. Hierna hadden we nog het feest. Helaas konden we niet tot het einde van het feest blijven omdat de oppas maar tot 12 uur kon blijven, maar het gedeelte wat we hebben meegemaakt was echt helemaal super.

Normaal gesproken mag ik geen foto's van mijn zus op mijn blog plaatsen, maar vandaag mocht het! Omdat de foto's toch ook gewoon online te vinden zijn via de site van de fotograaf.


9 opmerkingen:

 1. Supergaaf!
  Wat zal je (prachtige!) zus het warm hebben gehad.
  Groetjes Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het zo'n mooie dag was en dat Tobias zijn taak zo enthousiast uitvoerde.
  Ik ben ook wel benieuwd naar foto's van jullie. Mag je die ook plaatsen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto. Van harte gefeliciteerd met je zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk om op zo,n prachtige, zonnige zomerdag je bruiloft te kunnen vieren op het strand en dicht bij de zee. Mooiere locatie is toch moeilijk te vinden. Fijn, dat jullie en Tobias zo genoten hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi zo op het strand en een leuke foto levert dat dan op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zo'n strandbruiloft! En heerlijk weer is dan natuurlijk ook wel zo prettig. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto! Een dag om op terug te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto! En mooi dat jullie allemaal zo'n geweldige dag hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...