woensdag 31 augustus 2016

Storende advertenties

Steeds vaker krijg ik irritante pop ups als ik op blogs met A.d s.ense advertenties kijk op mijn telefoon. En mijn eigen site krijgt er ook last van, begreep ik. Heel vervelend en irritant. Ik overweeg zelfs om A.S van de blog te halen...

Heeft iemand toevallig een idee hoe je ervoor zorgt dat er geen paginagrote advertentie verschijnt? Kun je het uitschakelen? Hebben jullie er veel last van op mijn blog of valt het mee?

13 opmerkingen:

 1. Ik heb er met jouw site nooit last van gehad, maar het irriteert mij inderdaad ook kapot als ik het ergens zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb geen pop ups gezien op jouw site. Maar zie het soms wel op andere plekker, heel irritant. Misschien aanpassen in de instellingen, kleinere maat advertentie kiezen ofzo?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb add blocker op mijn pc staan en nooit (niet op mn telefoon, ipad of de pc) last van vervelende advertenties. Is dat misschien iets want die advertenties vind ik ook echt heel irritant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja, ik vind de reclames op je blog irritant en ongepast... Op dit moment is er een advertentie van een Filippijnse datingsite met foto's van dames en een van mensvsrobot.nl... Geen pop-ups trouwens, dat dan weer niet...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da's heel vreemd, aangezien ik heb aangegeven dat ik geen dating reclame op mijn blog wil. Maar ook vreemd, omdat G.oogle die reclames aanpast aan de interesses van de gebruiker, op basis van eerder bezochte sites / zoekopdrachten op Google. Raar dat je die advertenties ziet...

   Verwijderen
  2. Ik had al zo'n vermoeden dat je er niet heel blij mee zou zijn, dus... ik heb een screenshot voor je gemaakt. Stuur ik zo naar je toe, kun je zelf beoordelen wat je hiervan vindt... Ik weet ook niet of bezoekers van je blog wel echt geïnteresseerd zijn in beleggen in aandelen... Die advertentie zie ik nu... O ja, zelf ben ik niet geïnteresseerd in aandelen en ook niet in Thaise dames, dus ik googel daar nooit op... ;-)))

   Verwijderen
 5. Ik heb het ook nog niet gezien op je blog hoor, nog geen zorgen dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op mijn mobiel krijg ik geen reclame o f zoiets bij je. Op mijn computer heb ik add block, dus daar weet ik het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook een gruwelijke hekel aan pop-up reclames die je niet kan wegklikken. Of met zoveel moeite dat je per ongeluk toch op klikt. Ik heb overigens bij jouw site nog geen pop-up reclames ontdekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze bij jou nog niet gezien en volgens mij kun je uitschakelen dat je die pop-ups hebt. Dat heb ik als het goed is ook gedaan, want die vind ik zelf ook heel irritant. De rest stoor ik me niet zo erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb geen last van pop ups op mijn laptop op je blog.
  Telefoon nog niet gecontroleerd eigenlijk want ik kijk eigenlijk altijd via mijn laptop.

  De advertenties worden idd mede bepaald door wat je zelf eerder gezocht heb, wellicht bij rare advertenties toch een hele verre indirecte link oid. Bij mij iig gewoon normale advertenties te zien hier! en op de normale niet storende plekken

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nooit pop ups gehad bij je site. Nu zie ik ING en topvintage. Dat kan kloppen. Ik bankier bij ING en heb gisteren nog bij topvintage gekeken. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ja ik heb een aantal keer op je blog een pop up gehad over whatsapp update, en over dat ik iets gewonnen zou hebben. Deze waren niet weg te klikken, de trilfunctie was geadviseerd en ik moest de hele pagina sluiten.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...