zondag 2 oktober 2016

Boektober: een vliegende start!

Ik heb gister een vliegende start gemaakt voor Boektober! Ik kreeg ´s morgens een bericht van de bibliotheek dat het boek Mooie meisjes van Karen Slaughter voor me klaarlag. Jeeeejjj! Precies op tijd! - Of juist niet, aangezien ik deze maand juist ook wat andere genres wilde lezen. Maargoed. Ik maak één uitzondering. Of misschien 2, want ik had ook nog een lichte koude huivering gereserveerd staan. Maar in het tempo waarin ik deze boeken lees blijft er nog voldoende tijd over voor andere boeken.

Gistermiddag begonnen met lezen en daarna alleen nog maar gestopt om te eten en Tobias op bed te leggen. Wat een enorm spannend boek weer! Ik moet nu nog 100 bladzijdes lezen en dan is ie alweer uit. Ik denk dat dit zeker gaat lukken vandaag, aangezien Sander en Tobias vanmiddag even samen op pad gaan.

Het enige wat ik zo jammer vind van mezelf is dat ik af en toe echt flink chagerijnig wordt als iemand mij 'durft te storen' tijdens het lezen. Dan ben ik echt enorm geïrriteerd. Daarom lees ik alleen als Tobias ligt te slapen of als Sander thuis is om op te letten. Maar als Tobias dan eenmaal ligt te slapen, dan wens ik ook echt niet gestoord te worden, hihi ;)

Ik ben dus niet echt de leukste persoon ter wereld als ik een goed boek te pakken heb. Herkent iemand dit?

6 opmerkingen:

 1. Ik ben opgegroeid in een groot en (dus) druk gezin en deel(de) met ouders en broers en zussen een onhebbelijke gewoonte: tijdens het lezen waren we doof en blind voor alles om ons heen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lijkt me echt heerlijk om gewoon te kunnen lezen in een drukke omgeving. Ik kan wel gewoon lezen met geroezemoes op de achtergrond, maar als ik het gesprek kan volgen dan raak ik te snel afgeleid, helaas.

   Verwijderen
 2. Heel herkenbaar, ik irriteer me ook altijd kapot als iemand me stoort als ik net lekker in een boek verdiept ben. Of ook leuk: als ik een luisterboek zit te luisteren op de fiets of in de auto, en ik op de plek van bestemming aan kom. Zo irritant :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn broer wist zich nog te herinneren dat ik niet aanspreekbaar was, als ik las. Niet uit chagrijn - ik ging zo in de verhalen op dat ik niet hoorde wat er om me heen gebeurde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. IK vind de boeken van Karen Slaughter geweldig. Kan mij daarin ook helemaal verliezen. Ken je de boeken van Martina Cole ook zo mooi. Net als de boeken van Karen Rose, zo spannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha heel herkenbaar ! Als ik als kind een boek kreeg voor mijn verjaardag/ Sint / kerst nam
  Ik geen deel meer aan het feest en zat gelijk met mijn neus in het boek. Raak echt super geïrriteerd als ik gestoord wordt tijdens het lezen maar vindt dat ook tegelijkertijd
  Heel onaardig voor mijn omgeving.. dus ik doe altijd mijn best om die irritatie te onderdrukken, lukt niet altijd helaas 🤓

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...