maandag 31 oktober 2016

Tobias' 3e verjaardag

Gister vierden we dus Tobias' derde verjaardag. Het was erg gezellig en erg druk. Achteraf vraag ik me wel af waarom ik zo gestresst heb lopen opruimen. De eerste visite die kwam waren twee bevriende stellen, waarvan het ene stel één kindje heeft en het andere stel wel drie. Binnen de korste keren was dus totaal niet meer te zien dat we het hadden opgeruimd! ;) En ik kan nu inderdaad direct weer aan de slag als ik wil.

Tobias heeft echt een topdag gehad. Hij is enorm verwend met heel veel cadeautjes. De fiets die we voor hem hadden gekocht is echt net aan / net iets te groot, maar hij groeit er snel genoeg op.Verder kreeg hij stempels, auto's, treintjes, een knikkerbaan, schoenen.... eigenlijk teveel om op te noemen. De hele kamer ligt nu dan ook bezaaid met speelgoed, want overal wordt direct enthousiast mee gespeeld. Vorig jaar had Tobias nog niet zo door wat zijn oude speelgoed was en wat er nieuw bij was gekomen, maar dit jaar wel. Deze ochtend is hij constant van het ene naar het andere aan het rennen om overal mee te spelen.Wat ik ook wel heel bijzonder vond ook, was dat mijn schoonmoeder in de kast van Tobias' oerbeppe (overgrootmoeder) nog een cadeautje voor Tobias had gevonden. Zo was oerbeppe er toch nog een beetje bij dit jaar. <3


5 opmerkingen:

 1. Wat leuk, dat cadeautje van Oerbeppe! Dat is nu toch extra bijzonder he.
  Fijn dat het zo'n leuke en geslaagde dag was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je bomma Tobias' derde verjaardag niet meer mocht meemaken.... Ze was er in elk geval op voorbereid aangezien ze al een cadeautje voor hem voorzien had.
  Ik vond het vieren van de verjaardagen van onze kinderen leuk maar ik vond het al even leuk als al de drukte voorbij was.....
  liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met Tobias' derde verjaardag. Ik herken wat je schrijft over opruimen voor een kinderverjaardag. Dat is inderdaad volstrekt zinloos.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...