zondag 27 november 2016

Sinterklaas op het werk

Gister kwam Sinterklaas langs bij ons werk. Tobias was helemaal door het dolle heen en was voor het eerst direct niet bang voor de pieten. Normaal gesproken heeft ie wat aanmoediging nodig, maar nu ging hij er direct op af en begon zelfs hele gesprekken met ze te voeren.

Wat een verschil kan één jaar dan maken! Vorig jaar was hij doodsbang en begreep er eigenlijk maar weinig van. Nu bleek uit de verhalen die hij achteraf vertelde dat hij alles goed had kunnen volgen en ook echt begreep wat er allemaal vertelt werd op het podium.

Wat hij cadeau kreeg hadden we zelf via internet uit mogen zoeken. Wij hadden gekozen voor Playdoh. Op de kinderopvang speelt Tobias namelijk graag met klei, dus dit is dan denk ik erg leuk voor hem. En als de klei op is kun je die potjes er los bijkopen, dus dat is ook handig.

Omdat hij gister overdag al een cadeautje had gekregen heeft Tobias gisteravond niet zijn schoentje gezet. Scheelt weer een keertje! ;)

Komt Sinterklaas bij jullie ook op het werk langs?

7 opmerkingen:

 1. Nee. En aangezien ik zzper ben, is dat mn eigen keus. Veel gastouders regelen een sint of pieten of feest..maar mn oudste is al extreem overprikkeld dus dat doe ik niet. En kids krijgen al zo veel.dus bindt t ook niet nodig.. verschilt per wijk..maar mn opvangkindjes hebben t niet slecht :) dochter ziet sinterklaas al op school, scouting, en thuis de sint viering. Vorig jaar ook nog op opa's werk (dit jaar sloegen ze t over gelukkig) sinterklaasjournaal, schoen zetten thuis, op school, bij oma...weer extreme boze buien dus ik zoek niets extra's op...gister bijv heerlijk naar t bos geweest..van een boos schreeuwd meisje naar mn lieve dochter die weer kon spelen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps. playdoh is echt leuk idd!! blijft lang goed, vind t erg fijne klei! iets duurder maar erg fijn!! hij zal er zeker heel veel plezier mee hebben!!

   Verwijderen
 2. Gisteren was hij er bij een vereniging waar mijn vader actief is. De sint van de turnclub slaan we over omdat ik die dag moet werken en ik dit soort dingen niks vindt. 100 kinderen bij elkaar. Zaterdag komt hij bij ons thuis met een mooie zak met cadeautjes. Het weekend kunnen ze dan lekker spelen. Dit is overigens de eerste keer dat ik hem thuis uitnodig, maar mijn oudste zal volgend jaar niet meer geloven. Dus nu is het nog leuk.

  Net online de laaste cadeautjes ingekocht. Nog wat inpakwerk en dan is het klaar. Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, bij mijn werk komen ze elk jaar. Georganiseerd door de personeelsvereniging. Maar, ik ga niet meer, want onze zoon is inmiddels (vandaag) elf geworden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn werk is in mijn kantoortje achter onze keuken en mijn man werkt bij een Japans bedrijf. Dus geen sinterklaasbezoek voor ons.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...