maandag 9 januari 2017

Vakantie geboekt!

Als de feestdagen voorbij zijn vind ik eigenlijk dat het ook wel weer genoeg is geweest met de winter. Vanaf dat moment wil ik weer zon, bloemetjes en warmte. Helaas duurt de winter nog een maandje of twee, dus zal ik toch nog even geduld moeten hebben voor het lekkere weer.

Ik denk dat die behoefte aan zon mij elk jaar weer over de streep trekt om in januari opeens de vakantie-kriebels te krijgen. Er moet dan een vakantie geboekt worden. Tegenwoordig is dat heel makkelijk te regelen vanuit thuis, gewoon online rondkijken. Al vind ik dat het ook zijn charmes heeft om naar een reisbureau te gaan en daar foldertjes op te halen en die eens uitgebreid door te spitten.

In gedachten zijn we overal al geweest: Griekenland, Spanje, de Canarische eilanden, Madeira... Alles is leuk, maar elke vakantie heeft wel weer iets waardoor we dan toch twijfelden of het wel de juiste keuze was.

Hoe dan ook: na lang wikken, wegen, overleggen en 200 verschillende websites bekijken hebben we eindelijk een reis geboekt. Nog een paar maandjes en dan vertrekken wij lekker naar het Gardameer in Italie!

12 opmerkingen:

 1. Ik ben wel benieuwd wat voor jullie de doorslag heeft gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opzich wilde ik er al heel lang een keer heen, maar dat is er nooit van gekomen. Daarnaast paste het goed binnen ons budget, in tegenstelling tot een hoop andere vakanties die we tegenkwamen. En met de auto erheen reizen geeft een hoop meer vrijheid om tussendoor even te stoppen als het te lang duurt voor Tobias :)

   Verwijderen
 2. Leuk zeg, voorpret is de helft van de pret!
  Ben heel benieuwd hoe je daar heengaat trouwens. Het is niet heel dichtbij & geen vliegveld in de buurt dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Opzich is er wel een vliegtuig in de buurt, Verona is ongeveer 40 km rijden. Maar wij gaan met de auto en moeten nog ergens een tussenstop gaan regelen :)

   Verwijderen
 3. Oeee wat een heerlijk vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat klinkt fijn! Ik las in de krant dat er op dit moment veel vakanties worden geboekt. Iedereen verlangt naar mooi weer volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gardameer is een leuke bestemming, ook voor Tobias. Als hij ouder is, zou ik ook Toscane eens overwegen, vond de natuur in het Chianti gebied zo mooi en al de leuke oude steden daar zoals Lucca.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toscane is zeker mooi! Ik ben er met school geweest toen ik een jaartje of 16 was. heeft veel indruk gemaakt die reis :)

   Verwijderen
 6. heerlijk!!!
  ik durf niet zo ver weg/geen zin in :p

  meestal op max 2,5 u rijden.. wij boeken ook vaak laat eigenlijk.. vakantie van mn man is ook nog niet 100% zeker ;)
  maar we laten t boeken vaak afhangen van de weersvoorspelling.. bij mooi weer (voorspelling.. kan nog tegen vallen :p) boeken we iets met een mooi buitenzwembad of een meertje/strandje.. en anders iets met een mooi binnenzwembad ;) en liefst goedkoop via leuke aanbieding.. vorig jaar voor het eerst 12 dagen geweest, is goed bevallen! dus willen we dit jaar ook weer ;) (heerlijk zo lang echt vakantie tussen het inpakken en thuis weer uitpakken, wassen, opruimen door.... )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg leuk zeg! Echter kan ik de Canarische eilanden voor uw volgende vakantie echt aanraden. Heerlijk weer, veel te doen en zien & een fantastische plek om tot rust te komen!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...