zaterdag 18 februari 2017

1 jaar na mijn borstverkleining

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat ik een borstverkleinende operatie heb ondergaan. Inmiddels ben ik (uiteraard) helemaal gewend aan mijn nieuwe borsten en ben er ook superblij mee dat ik het heb gedaan...

Sinds de operatie heb ik eigenlijk nooit meer (zonder reden) last van mijn rug gehad! Natuurlijk kan ik nog wel eens spierpijn hebben of iets dergelijks, maar pas na de operatie merkte ik hoe 'zware last' ik al die jaren had meegedragen. Rugpijn zonder dat ik iets bijzonders heb gedaan, dat komt nu gelukkig helemaal niet meer voor. Alles gaat gemakkelijker nu, en dat is wel heel erg fijn!

Het enige nadeel wat ik me kan bedenken is dat mijn grotere borsten ervoor zorgden dat mijn buikje een beetje werd gecamoufleerd. Sinds de verkleining heb ik regelmatig de vraag gekregen of ik soms zwanger ben. Mensen zien dan wel dat er iets anders is aan je bouw, maar kunnen het niet echt plaatsen wat er dan is verandert. Maar ook dit probleem ben ik inmiddels aardig uit de weg aan het ruimen.

Dus: mocht iemand dit blogje lezen die twijfelt over de operatie: wat mij betreft was het echt een succes en ik zou willen dat ik het al eerder had gedaan!


5 opmerkingen:

 1. Een jaar alweer. Wat gaat dat snel!
  Fijn dat het je zoveel goeds heeft opgeleverd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NA, als tegenhanger van voor, bv "voor de kerstdagen en na oud- en nieuw".
  Je gaat ergens NAAR toe, bv "ik ga naar de winkel".

  Fijn dat je zo positief over de operatie bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik jouw reactie las dacht ik: huh, waar gaat dit over?! Dat snap ik ook wel. Maar toen zag ik de typfout in de titel. Bedankt! (Ik vind het zelf juist heel irritant als iemand zegt "ik ga na me moeder' of zoiets ;) )

   Verwijderen
  2. Soms maakt de computer er ook wel verkeerde woorden van 😀...
   "Me" moeder vind ik ook heel erg!

   Verwijderen
 3. Ben er ook al jarenlang over aan het denken, maar vond het te eng. Ik ben immers verder gezond en in een gezond lijf laat je niet snijden, hoorde en vond ik ook altijd. Maar die rugpijn he..... Dit jaar ga ik het ook doen, doodeng vind ik het, maar net als jij is iedereen die ik ken en het ook heeft laten doen, alleen maar positief. Fijn te horen dat jij een jaar na dato nog steeds positief bent!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...