maandag 27 maart 2017

Oppassen en flapperende eierstokken

De laatste tijd pas ik af en toe op het dochtertje van een vriendin. Echt superleuk, vind ik! Gelukkig kunnen Tobias en M., het dochtertje van die vriendin, het goed met elkaar vinden. Ze spelen enorm lief samen en het is echt genieten om die twee samen bezig te zien.

M. is nu bijna 2. Echt een leuke leeftijd, vind ik. Elke keer als ik haar zie heeft ze weer iets nieuws geleerd. Vooral qua taalontwikkeling is het echt ontzettend leuk om zo van een afstandje mee te mogen kijken. En het is echt een schatje.

Toch krijg ik er (meestal) geen flapperende eierstokken van. ;) Ok, heel af en toe, maar als ze dan kattekwaad uithalen dan denk ik: het is wel goed zo. Ik ben juist blij dat ik op deze manier Tobias soms lekker samen kan laten spelen. Tobias en M. kunnen soms ook echt wel een beetje kibbelen, net alsof het broer en zus zijn. Maar ik vind het toch ook wel weer fijn om 's middags weer gewoon één kindje in huis te hebben...

Voor mij is het precies goed zo: meestal zijn we overdag lekker met zijn tweetjes, en af en toe gezellig met zijn drietjes thuis.

3 opmerkingen:

  1. Haha ja, peuterzoon is 2 en das een super leuke leeftijd. Maar ook best pittig soms. Als zn twee oudere zussen naar school zijn overdag is het super tof met zn tweetjes. Ooknmet de drie kinderen thuis is leuk, maar druk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op deze manier heb je het beste van twee werelden : ) Zo nu en dan even een klein kindje en Tobias kan lekker samen spelen, en daarna gewoon weer lekker rustig.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...