zondag 25 februari 2018

Dak-isolatie

Ongeveer 2 jaar geleden hebben wij ons dak laten vervangen vanwege een lekkage. En omdat het dak toen toch al vervangen zou worden hebben we ook direct gebruik gemaakt van de gelegenheid om dak-isolatie te laten plaatsen.

Vorig jaar hebben we natuurlijk een vrij milde winter gehad, dus hebben we niet echt kunnen 'uitproberen' of de dak-isolatie nu daadwerkelijk zoden aan de dijk zet. Maar vannacht was het -4 en van voorgaande jaren weet ik nog wel dat het met zulke temperaturen wel erg koud werd in onze slaapkamer.... Dus nu konden we dan echt eens merken of de dak-isolatie effect had. :)

Gelukkig is de investering dus niet voor niets geweest. Het bleef nu gewoon een comfortabele temperatuur in de slaapkamer. Heel fijn, zeker met de voorspellingen die ze voor de komende dagen doen...

1 opmerking:

  1. fijn dat je kunt voelen of je investering werkt! in ons oude huis hebben wij mogen ervaren hoeveel laagjes kleding (en beddengoed) je uit kunt trekken wanneer je van enkel naar dubbel glas, en van één gaskachel in de woonkamer naar cv in elke kamer gaat. Die investering had ik aan vestjes, kleedjes en plaidjes in een paar jaar al bijna terugverdiend :p

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...