vrijdag 31 augustus 2018

Anoniem reageren

Ik zag net dat het inmiddels alweer ruim een jaar geleden is dat ik anoniem reageren op mijn blog had uitgezet. Ik had het destijds gestopt, omdat ik me erg veel aantrok van bepaalde negatieve reacties, waardoor het ook niet echt meer lukte om te onderscheiden dat sommige kritische reacties ook wél goed bedoeld waren.

Inmiddels is er een jaar verstreken en sta ik zelf een stuk steviger in mijn schoenen en denk dat ik me ook niet meer zoveel zou aantrekken van anonieme reacties online. En zo wel, dan kan ik daar juist ook weer veel van leren om daar anders mee om te gaan. Vandaar dat ik vanaf vandaag ook weer anonieme reacties toelaat op de blog. Ik ga ze nog wel modereren voor ze worden geplaatst; ook vanwege spamreacties die er anders nog wel eens tussendoor glippen.

Ik weet natuurlijk niet hoeveel van de vroegere anonieme reageerders er nog meelezen, maar als jullie er nog zijn ben ik erg benieuwd hoe het met jullie gaat :)

13 opmerkingen:

 1. Zwaai, want ik heb ze ook wel, maar weinig, gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor je vertrouwen , sommige mensen ( zo als ik dus ... ) hebben helaas een gegronde reden om niet met naam en toenaam op het internet te kunnen , maar ik geniet zo enorm van jou open hartige blogs ( zeker toen je nog zo veel blogde ) over wat je kookte en over je lieve zoontje en je leuke man
  De leuke maar ook minder leuke dingen van je leven en je openhartigheid , volgens mij ben je echt een enorme leukerd , en heb je een heel fijn gezinnetje !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dat je dat schrijft :) Bedankt voor het compliment :D

   Het is de bedoeling om ook weer wat vaker te gaan schrijven, dus dat komt helemaal goed ;)

   Verwijderen
 3. Ook ik reageer op blogs altijd als anoniem omdat ik een niet zoveel voorkomende naam heb. Ik vind het niet fijn als sommige mensen zouden direct de link zouden kunnen leggen dat ik heb gereageerd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb meegelezen :)
  Ik reageer altijd anoniem, omdat ik te weinig van internet snap. Ik zet wel altijd mijn naam erbij.
  Fijn voor je dat je de anoniempjes weer aan durft/ aan kan.

  Groet,Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi! Ik ben blij, want ik kon daardoor niet reageren op je stukjes. Ik lees je stukjes altijd graag.
  Groet, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blij dat ik weer reacties kan insturen op je blogje.... Ik kon niet meer reageren gewoon omdat ik niet wist hoe ik dat moest doen : google account ? naam/url ? allemaal mij onbekende dingen. Ik lees al je artikels. Jullie zoontje is zo'n leuk en knap ventje geworden.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je nog steeds meeleest, Liesbet :D Dank je voor het compliment over Tobias. Het gaat echt zó hard opeens sinds hij op school zit is het opeens een grote jongen geworden voor mijn gevoel ;)

   Verwijderen
 7. Lees ook nog steeds mee. Ik vind het leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja hoor, ook ik lees nog steeds mee :)!
  Geniet nog altijd van je stukjes, vooral die over Tobias. Leuk dat ik weer zo kan reageren. Fijn weekend!

  Groetjes Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ook ik ben er nog (of weer..het is maar hoe je het bekijkt). Ik zag de verandering vandaag pas want ik was even lekker Berlijn aan het verkennen. Toch leuk om af en toe weer eens te kunnen reageren!

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...