dinsdag 8 januari 2019

Ging de TV maar eens kapot....

Toen ik 7 jaar geleden op mezelf ging wonen kreeg ik van Sander een televisie cadeau. Dit was op het moment dat 4K televisies nog net een beetje boven ons budget waren, dus helaas zonder 4K.

Eigenlijk al sinds we deze televisie hebben is Sander aan het mopperen dat hij toch eigenlijk liever wel een 4K televisie had willen hebben. Nu de TV wat ouder begint te worden zegt hij ook steeds vaker dat het misschien eens tijd wordt voor een (grotere) 4K televisie. Het onderwerp komt vrij regelmatig ter sprake en ik vermoed dat Sander echt aan het aftellen is tot het moment dat onze televisie het begeeft. Want ik ben zelf meer zo dat ik iets pas vervang als het ook echt kapot is, en niet omdat ik iets mooiers kan krijgen. Het enige waar ik soms nog wel door te verleiden ben is als het product dan ook een stuk zuiniger is,maar dat is ook niet het geval.

Hoe dan ook: Sander droomt nog maar even lekker verder. ;) En met de nieuwe app die hij momenteel heeft ontwikkelt is kan hij nu elk moment een nieuwe nep-televisie in onze kamer hangen. Dus dan speelt ie daar voorlopig maar even mee ;)


12 opmerkingen:

 1. Ik kan niet beloven dat het plankje boven de televisie niet op een dag op mysterieuze wijze zal bezwijken, en dat forensisch onderzoek niet uit zal kunnen sluiten dat de schroeven van dat plankje gesaboteerd zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. PS: eerste paar jaar was ik er wel echt happy mee hoor. 4K is pas de afgelopen twee jaar echt doorgebroken en betaalbaar geworden - niet alleen de TV, maar ook manieren om 4K content op je TV te krijgen.

  Waar ik al langer over mopper is dat de TV geen CEC ondersteuning heeft, dus dat 'ie niet automatisch op de goeie HDMI input springt, of aan/uit gezet kan worden door randapparatuur. Maar ja, booyaka.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerlijk gezegd is het verschil tussen blue ray/hd en 4k wel heel erg minimaal (wij zien het bijna niet)
   Enne wij hebben een nieuwe 4k tv omdat mijn zoontje een knikker tegen de oude tv gooide en onze televisie kon daar niet zo goed tegen hint ;) of gebruik de oude tv voor de gameconsole als je die hebt dat lijkt mij ook een goed excuus
   P.s. ik begrijp de frustratie van oude televisie's vandaar dat ik het volledig met je eens ben om een nieuwe te kopen

   Verwijderen
 3. Wat is een 4K televisie precies? Ik moet bekennen dat ik dat niet eens weet.

  nicole@huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er ook nog nooit van gehoord.
   VeggieMo

   Verwijderen
 4. Ach, hier net beeldbuisbakbeest de deur uit wou na ruim 20 jaar nog niet kapot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat krijg ik als die tv stuk gaat Sander?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, soms gaat dat zo he. Bij mij is dat de bank. Maarja, hij doet het al bijna 11 jaar prima. Misschien een keertje een ander kleurtje tegen de muur en dan een andere bank, pakken we het meteen goed aan. Maar nu nog niet. Geld in de zak houden dus. Genoeg andere doelen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ga redelijk met de tijd mee qua nieuwe techonologie.. maar 4k heb ik dan weer nog nooit van gehoord.. ook nieuwsgierig naar wat t is ;) en hier hetzelfde probleem verder.. manlief hoopt ook dat een tv het begeeft (hebben er maar 3 :p welke maakt hem niet uit.. dan kan die van de woonkamer doorschuiven en daar een nieuwe) . doet t nog prima, maar een nieuwe zou hij ook wel leuk vinden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kom denk ik van een andere planeet:-) Ik heb mijn tv juist weggedaan omdat ik toch nooit naar programma's keek.

  (Saboteren van de schroeven, hihihi)

  Groetjes, Astrid C.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Onze televisie is nu vijf jaar oud en ik ben er nog erg blij mee. Hopelijk blijft hij het nog even doen. 😉 De aanschaf was pré kinderen dus als ik er nu aan denk dat we dat geld opnieuw uit zouden moeten geven... Liever niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alsof ik mijn eigen verhaal schrijf een aantal maanden geleden!!! En rara, wat hangt er nu aan de muur...... ;)

  Groetjes Gina

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...