dinsdag 22 januari 2019

Sneeuwpret

Vandaag begon het vanaf ongeveer kwart voor tien te sneeuwen en dat is bijna de hele dag doorgegaan. Toen Tobias uit school mocht worden gehaald lag er dus ook een flink pak sneeuw. Dus besloot ik om de slee uit de schuur te graven halen en hem lekker met de slee uit school te halen. Dit werd wel erg gewaardeerd. 

Het was echt perfect sneeuw-weer: niet al te koud, geen scherpe snijdende wind en wel koud genoeg dat de sneeuw heel goed bleef liggen. Dus we zijn bijna de hele middag buiten gebleven. Pas rond half 5 begon het echt af te koelen en toen zijn we toch maar richting huis gegaan. We hadden inmiddels ook wel flink honger gekregen.

Onderweg maakte ik ook nog wat foto's van Tobias in de sneeuw. Onder andere deze die ik echt ontzettend leuk vind:



Wat me wel opvalt is dat Tobias' zijn blonde lokken wel kwijt begint te raken. Zijn haar wordt steeds donkerder. Eerst dacht ik dat het misschien kwam doordat zijn haar door de zon oplicht, maar vorig jaar in januari was het echt een heel stuk blonder:


Ach ja, kleine kindertjes worden groot he? Ik ben wel benieuwd of zijn haar deze zomer wel weer blond(er) zal worden.


Hebben jullie ook plezier gehad van de sneeuw?

5 opmerkingen:

  1. Wat een knappe jongen! En wat wordt hij al groot. Heerlijk zo in de sneeuw. Ik was werken maar mijn dochter heeft bij de oppas ook enorm van de sneeuw genoten!

    Groetjes Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je Tobias gehaald hebt met de slee! Ik weet nog dat mijn ouders me vroeger uit bed hebben gehaald omdat het sneeuwde. Dat zijn leuke herinneringen voor later! Hier heeft manlief een sneeuwpop gemaakt met de kleine man van bijna 2 1/2. Heerlijk toch?!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto! Mijn dochter kreeg op haar derde verjaardag (1977) een slee van opa en oma. Tegen 17.00 uur begon het hevig te sneeuwen en ze vond het zo geweldig dat wij dat voor haar verjaardag geregeld hadden 😀 In die tijd was ze heel erg blond en ook haar haar werd in de loop van de jaren steeds donkerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hier veel sneeuwpret idd! Woensdag gingen de Kids met de slee naar school (oudste trok de jongste, zo lief!) Dinsdag, woensdag en vandaag zo lang als t kon buiten (de Kids) woensdag heb ik bij een opvangkindje geholpen, zn klas ging in t park spelen /sleeën! Woensdag ook met eigen kids naar dat park geweest, zijn 2 heuveltjes waar je leuk af kan sleeën!! Kids vonden t super (wel bekaf dus sjagerijnig en brutaal op de terufweg😂) vandaag ook met opva gkindje 2x gewandeld met de slee. Vond ze geweldig! Had gelukkig nog een skipak liggen lekker warm. En snowboots. (bewust gen minimalisme hier.. ;)). Haat de kou normaal Maar lijk er dit jaar iets beter tegen te kunnen (normaal doet kou snel zeer.. Vooral mn handen.. Liggen normaal ook snel open.. Nu nergens last van?)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het vooral een heel mooi gezicht, die witte wereld. Praktisch gezien vind ik het wat minder.

    nicole@huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)