vrijdag 1 februari 2019

Gezakt

Vanochtend had ik mijn rij-examen. Helaas ben ik gezakt. Volgende keer beter zullen we maar zeggen....


14 opmerkingen:

  1. Je moet maar zo zien dat het gewoon weer een ervaring rijker is! Die je bij de volgende keer gewoon mee neemt!

    Zo heb ik het toen de 1e keer ook gezien, dacht gewoon achteraf dat het een duur maar leerzaam rijlesje was :-)

    Maakt het niet minder jammer uiteraard! maar meer dan je best doen kan je niet topper!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is ook zo. En ik ben echt heel trots op dat ik me gewoon rustig heb gehouden en niet zo heb laten overmannen door mijn emoties zoals bij de tussentijdse toets. Daar zat voor mezelf heel veel winst.

      Verwijderen
  2. jammer, was ook geen weer om rij-examen te doen. Volgende keer in het voorjaar met mooi weer. goed weekend Lidy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, dat zal zeker ook mee hebben gespeeld, het was ook erg druk op de snelweg door het weer. Volgende keer beter :)

      Verwijderen
  3. Jammer, gewoon verder gaan! Ik ben de derde keer geslaagd maar het aantal lessen, die ik gehad heb, was schrikbarend hoog (vond ik niet hoor maar de instructeur van mij wel). Ik kreeg wel ‘n afscheidscadeautje toen ik geslaagd was 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed dat je emoties meer onder controle waren.
    Ik heb het drie keer over moeten doen. Was geen natuurtalent zeg maar. Ik heb de meeste lessen in Amsterdam gevolgd. Uiteindelijk uitgeweken naar Zaandam en daar ook rijexamen gedaan. Dat ging veel beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. He, jammer voor je!! Maar er zijn maar heel weinig mensen die het in 1x halen, ik ook niet. Laat de moed je niet in de schoenen zakken!
    Mgroetjes en een fijn weekend, Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ergens wel goed nieuws: Nu weet je dat je examen kan doen, en dat zakken voor het examen niet betekent dat er iets ergs gebeurd.
    Met deze ervaring gaat het vast goed komen een volgende keer.
    En anders weet je hoe dan ook dat je in staat bent voor jou moeilijke dingen te doen en door te zetten als het niet direct gaat zoals je wilt.
    Eigenlijk is dit gewoon een moeilijke manier om te zeggen dat ik trots op je ben.
    Groetjes, Puckie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vanaf de eerste rijles vond ik het heerlijk om te rijden en doe het al 50 jaar met veel plezier. Maar ik ben wel eerst 3x gezakt, de eerste keer vond hij me te nonchalant, dus 2e keer deed ik het te stug en te langzaam omdat ik dus niet nonchalant wilde zijn, 3x keer liep het niet lekker en kreeg ik een ingreep die ik echt onterecht vond. 4e keer was het een gezellige man en slaagde ik glansrijk.
    Mijn dochter slaagde in 1 keer en daar was ik blijer mee dan zij, ze vond het heel gewoon. Financieel had ik het me ook niet kunnen permiteren om haar meer lessen te laten nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jammer, maar de volgende keer beter! Ik zakte na 70 rijlessen ook en de tweede keer op het nippertje geslaagd. Heel veel mensen halen het niet de eerste keer, dus laat je je er niet door ontmoedigen ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weet je nu is het balen maar als je straks beter zonder schade rijdt maakt dat alle kosten weer goed. Mijn buurmeisje slaagde de eerste keer maar zou toen ze het weekend erop in de auto van mijn vriend mocht rijden zo tegen het verkeer in gaan rijden....

    BeantwoordenVerwijderen
  10. O balen zeg.
    Ik was toen wel in één keer geslaagd, maar doordat ik ook een medische rijtest moest en de wachttijden heel lang waren heb ik ook ruim een jaar op les gezeten.
    Ik was er dus meer dan klaar voor.
    Volgende keer slaag je vast!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dat is balen, maar hou vol. Dat rijbewijs komt er vast en zeker in 2019!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)