dinsdag 3 september 2019

Eerste school / werkdag

Terwijl Tobias gister zijn eerste schooldag had, had ik mijn eerste werkdag. Ik had gedacht dat het wel een beetje hectisch zou zijn, maar dat viel eigenlijk enorm mee. ik denk dat hierin ook wel meespeelt dat ik met de auto naar mijn werk toe kan. Dat scheelt een hoop gehaast om precies op tijd bij de bushalte te moeten zijn! Bovendien ben ik dan ook veel sneller heen en weer, wat natuurlijk ook erg fijn is.

Het werk zelf was ook leuk. Natuurlijk is het moeilijk om daar al echt over te oordelen na één dag, maar ik denk dat ik hier wel leuk op mijn plek zit.

Tobias heeft gelukkig ook een leuke eerste schooldag achter de rug. Het leukste vond hij toch wel het buitenspelen, vertelde hij. Verder is het natuurlijk wel even wennen allemaal, maar ik denk dat hij het zeker wel naar zijn zin gaat krijgen in groep 3.

5 opmerkingen:

  1. Leuk dat je weer bent begonnen. Wat doe je nu voor werk? (ik ben het vergeten of misschien heb je het niet verteld?)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het gewone leven komt weer op gang en dat is fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat goed om te horen dat de 1e dag voor jullie beide een succes was! Het is inderdaad erg prettig om niet afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat jullie allebei een goede eerste dag hadden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn voor je! Goed begin op je nieuwe werk, hopelijk blijf je het zo naar je zin houden.

    Groetjes Gina

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)