zaterdag 26 oktober 2019

Disneyland als verrassing

Afgelopen donderdag namen we Tobias als verrassing mee naar Disneyland. We hadden van tevoren alles alvast geregeld,maar hij wist dus van niks. Als smoesje hadden we gezegd dat we van Snappcar een rondje door Nederland moesten rijden, zodat meer mensen wisten dat de auto te huur was. Vervolgens zijn we dus richting Disneyland vertrokken.

Toen we over de grens met België gingen was Tobias wel een beetje verbaast, maar hij trapte erin toen we zeiden dat we een stukje door België zouden afsnijden. Daarna hebben we hem zijn tablet gegeven en heeft ie niet veel meer uit het raam gekeken.

Hij kwam er pas achter toen we praktisch bij Disneyland voor de poort stonden. We hebben zijn reactie gefilmd:



We hebben weer leuke dagen gehad, ook weer met lekker veel Disney figuren op de foto gegaan. Tijdens het Halloween seizoen kun je met veel slechteriken van Disney op de foto, o.a Jafar, Maleficent en Kapitein Haak waren aanwezig. Met Kapitein Haak was wel heel grappig, ik zei dat ik dacht dat ik een krokodil hoorde, en toen rende hij hard weg. Leuk als het personeel zo meedoet in de magie.








11 opmerkingen:

  1. Superleuk! Schattig filmpje! Krijg nu nog meer zin in ons weekendje disney!

    Groetjes Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. KINDERMISHANDELING zo'n 'verrassing'.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend leuk filmpje! Die reactie.....zo leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kindermishandeling?? Pardon???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ging er vanuit dat het een grapje was van de persoon die dat postte eigenlijk :)

      Verwijderen
  5. Superleuke verrassing! Valt me alleen op dat tobias niet in een degelijk autostoeltje met rugleuning, zijbescherming en gordelgeleider zit. Zoals zijn gordel hier hangt heb je er niets aan bij een achter-zijwaartse botsing. Ook zitten zowel zijn als jou eigen hoofdsteun niet op de goede hoogte.
    Als tante van een lief manneke dat keihard de auto uitslingerde met permanente rugschade tot gevolg, terwijl zijn vader met levenslang nekletsel blijft klungelen, kan ik nooit nalaten het op te merken, sorry 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey, bedankt voor de tip. Tobias heeft lange tijd een stoeltje met rugleuning gehad, alleen inmiddels past hij daar niet goed meer in. Vandaar dat we het ruggedeelte eraf hebben gehaald. Hij is overigens ook al boven de 25 kg en 1.25, dus dan mag dat ook (heb het voor de zekerheid nog een keertje extra nagekeken)

      Maar we zullen er de volgende keer nog even extra kritisch naar kijken of we de boel wat beter in kunnen stellen.

      Verwijderen
  6. Wat een leuke verrassing en een leuke reactie van Tobias!
    Het viel mij wel op dat zijn hoofdsteun helemaal verkeerd staat ingesteld, erg gevaarlijk bij een ongeluk. (niet verkeerd bedoeld hoor, maar ik ben er altijd erg alert op bij onze kinderen).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke verrassing voor hem zeg! Heel bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooh wat een leuke verrassing! Ik kan ook herinneren dat mijn ouders ooit zogenaamd spontaan besloten om naar Disneyland te gaan en mijn zusje en ik door het dolle heen waren, echt zo´n herinnering die me heel dierbaar is :).

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)