zaterdag 19 oktober 2019

Herfstvakantie

De eerste 8 weken op school zitten er alweer op! Het is echt omgevlogen. Inmiddels begint Tobias wel een beetje te wennen aan groep 3. In het begin was hij echt bekaf na een dagje stilzitten op school. Nu merk ik nog steeds wel eens dat ie erg moe is, maar hij heeft gelukkig inmiddels wel wat meer zijn plekje in de klas gevonden.

Hij komt wekelijks thuis met leuke knutselwerkjes en tekeningen die ook steeds herkenbaarder worden. Daarnaast krijgt hij ook vaak leeswerkboekjes mee naar huis, die hij dan altijd heel trots met mij doorneemt. Dit geeft ook weer een leuk beeld van hoe het gaat op school.

Maar nu dus lekker een weekje welverdiende herfstvakantie. We hebben een aantal leuke dingen op het programma staan, namelijk:

 • Een ochtendje samen met vriendjes spelen terwijl de moeders gezellig bij kunnen kletsen
 • Een dagje naar Legoworld in Utrecht
 • Een weekendje weg naar Disneyland
 • Een paar luie dagen om lekker te luieren
Wat zijn jullie plannen voor de herfstvakantie? 

3 opmerkingen:

 1. De herfstvakantie is hier alweer voorbij. We zijn 2 dagen naar het strand geweest en een keer naar de bioscoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hebben geen schoolkinderen om ons heen en dan is het handig om te lezen dat het herfstvakantie is. Dan is het overal drukker en hou ik er met planning rekening mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op woensdag ga ik met de kinderen lunchen bij McDonalds en verder laat ik ze heerlijk met rust en hun eigen gang gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...