woensdag 12 februari 2020

Tobias te paard

Vandaag had Tobias een feestje van zijn beste vriendin. Het was een paardrij-feestje. Van tevoren had ik er een beetje mijn twijfels bij of Tobias daadwerkelijk op een paard zou gaan stappen. Zelf had hij die twijfel ook wel een beetje, want hij is niet zo'n fan van paarden. Maar na een kort gesprekje over jezelf angstig voelen, maar iets toch een kans geven, besloot hij tóch het paard een kans te geven.

Eerst gingen ze een paar rondjes binnen rijden en daarna zijn ze ook nog een rondje rond de manege gegaan. Uiteraard allemaal onder begeleiding. Uiteindelijk bleek het allemaal toch wel mee te vallen en zei Tobias zelfs dat hij het best leuk zou vinden om nog een keer te gaan paardrijden.


4 opmerkingen:

  1. Wat geweldig!
    Mijn jongste dochter ging een keer met een vriendje mee die paardrijles had (ze was toen zes) en pas toen ze ging studeren is ze gestopt met paardrijden 😃

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er leuk uit, maar ik zou het ook wel een beetje eng vinden, mijn kind op een paard.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super knap van Tobias!

    Mijn nichtje, 6 jaar, die is in September begonnen met lessen. Wij hebben er in onze families echt niets mee, maar ze ging af en toe met vrienden die oudere dochters hebben mee.
    Ze is overigens snel met de lessen gestopt ze vond het niets aan omdat alles met een ouder moest.

    Maar gezien ze 6 is en dus nog niet naar de volgende groep mag (verzekeringstechnisch oid) was het even de vraag hoe of wat.
    Sindsdien heeft ze elke week een prive les, wat ze echt geweldig vind, ze is al bezig met galopperen, springen etc..

    Inmiddels heeft de manege waar ze rijd het voor elkaar dat ze al naar de volgende groep mag, dus zodra daar iemand op de dag dat ze wilt iemand weg valt kan zij daarheen.

    Ik hoorde voor de 1e keer dat ze op pony's rijd.. pfff ik had onderschat hoe groot die dieren ook kunnen zijn haha.

    Ik ga af en toe even kijken als ik het red met mijn werk, super leuk en trots is ze dan als haar tante langs de kant staat :-) (stiekem ben ik nog veel trotser!)

    Maar wat super goed dat Tobias het toch geprobeerd heeft, nieuwe dingen zijn enorm spannend, en vooral zoiets als dit! Topper! En het achteraf ook nog eens super leuk vinden :-) Super trots!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)