zondag 29 september 2024

Personeelsfeest

 Gister gingen we naar Baarle-Nassau, want we hadden een personeelsfeest van Sanders werk, waarbij iedereen partner en kinderen mee mocht nemen. 


Eerst hebben we een tijdje gekletst en kennisgemaakt met wat collega's en daarna was het tijd voor een lekkere lunch. Daarna waren er een aantal spellen georganiseerd. Eerst gingen ze blind volleyballen (volleybal met in plaats van een net waar je doorheen kijkt een ondoorzichtig net, waardoor je niet kon zien waar de bal vandaan kwam), daarna bosgolf en als laatste gingen ze boogschieten. 


Zelf was ik helaas weer ziek (verkouden dit keer!) dus ik bleef lekker bij de terrasheater zitten, samen met een aantal collega's van Sander. Gelukkig waren het allemaal erg leuke mensen en had een stel ook een aantal spelletjes meegenomen, dus ik heb me zeker niet hoeven vervelen. 😁


Na alle activiteiten was er ook nog eens een lekkere barbecue georganiseerd. Dit was ook erg leuk en gezellig nog. 


Na afloop was ik wel helemaal op - het was een lange dag met veel indrukken. Daarom had ik vandaag toch wel een beetje nodig om daar allemaal weer van bij te komen, maar dat is gelukkig wel aardig gelukt vandaag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)