zondag 19 juli 2015

Verkoopchallenge 11: DECT telefoon

Het huis wordt leger en leger ;) Een hoop spulletjes vinden een tweede leven bij de kringloopwinkel, maar een aantal probeer ik eerst te verkopen via Marktplaats. Vandaag kwam ik tijdens het opruimen onze draadloze huistelefoon tegen. Aangezien wij nu al een paar maanden geen vaste lijn meer hebben en dit echt supergoed bevalt ga ik hem maar eens verkopen!

Hier staat de advertentie!


Verder heb ik momenteel weinig advertenties op Marktplaats staan. Alleen de trouwjurk nog. Er heeft een man gereageerd dat hij hem graag wil komen passen. Ik heb gezegd dat ik dat prima vind en de bedoeling was dat hij afgelopen vrijdag zou komen passen, maar dat ging niet door. Sindsdien heb ik niks meer van hem gehoord.... Dus ben benieuwd of hij nog langskomt of dat ik te goed van vertrouwen ben geweest en dat het gewoon een viespeuk was.

12 opmerkingen:

 1. Als een wildvreemde man je opbelt dat hij jouw trouwjurk wil komen passen, zou ik hem altijd laten komen als Sander thuis is. Dat deed ik trouwens met iedereen die ik niet kende. Je weet niet wie je in je huis haalt en veel mensen met verkeerde bedoelingen, weten op die manier bij je binnen te komen. Je moet dat nooit doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut!! In eerste instantie dacht ik: ik laat hem gewoon langskomen als Sander er niet is, want dat zou ik bij een vrouw ook doen... Maar heb me toen toch bedacht. En sindsdien dus niks meer vernomen van hem...

   Verwijderen
 2. Ik zou toch ook maar een beetje voorzichtig zijn, als ik jou was. Ik kreeg ooit eens vieze mails toen ik een paar schoenen te koop had staan....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ook..! Was er gelijk klaar mee. Heb ze eraf gehaald en naar de kringloop gebracht.
   Ieuw, als ik er nog aan terug denk..
   Tineke

   Verwijderen
  2. Met schoenen heb ik dat ook vaak gehad!! En allerlei verzoekjes, aantrekken enzo. Best sneu, dat je daar marktplaats voor af gaat!

   Verwijderen
 3. ik zou ├╝berhaupt niets via marktplaats verkopen als ik alleen thuis zou zijn , of ik nu iets aan een man of aan een vrouw zou verkopen. je leest toch vaak genoeg dat ook vrouwen en niet alleen mannen inbreken of overvallen plegen. vind het dan ook niet vertrouwd om in mijn eentje vreemde mensen zomaar in mijn husi te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is raar, een man die een trouwjurk wilt komen passen. Nooit doen!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan toch ook een travestiet zijn? Daar kan ik me wel iets bij voorstellen bij zo'n zwarte jurk. Maar ik zou hem dan ook niet laten komen als mijn man niet thuis was.
   Maar gezien dat ie niet op kwam dagen, zal het wel niet serieus geweest zijn, of idd een viezerik.

   Verwijderen
 5. Je bent goed bezig, Daantje, als je merkt dat je huis al leger wordt...! ;-)
  Wij zijn ook flink aan het opruimen, dozen op zolder die na de verhuizing (10 jaar geleden!) nooit meer open zijn geweest. Oeps...

  Nu dus wel aan het ruimen, maar gevoelsmatig wordt het huis niet echt leger... :-( In mijn kledingkast kan ik het echter al wel merken, steeds meer ruimte op de plankjes, yes!

  Succes nog met de verkoop van je trouwjurk. Het is nu natuurlijk wel zomervakantie, misschien loont het als je hem na de vakantie weer opnieuw op MP zet...
  Enne, als je het niet vertrouwt: mensen aan huis altijd in bijzijn van Sander hoor! ;-)

  Groetjes,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sowieso oppassen met wie er aan huis komt. Daarom doe ik alles naar de kringloop. Maar het is toch mogelijk dat een man die jurk wil passen omdat hij graag in vrouwenkleren loopt. Komt meer voor dan je misschien denkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook eens een man gehad die mijn jurk wilde kopen, en hoor het van veel vrouwen. Niet intrappen lijkt me!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik laat dingen die ik verkoop ook alleen afhalen als mijn man thuis is, durf dat gewoon niet als ik alleen thuis ben. Je weet nooit wie er bij je aan de deur staat.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...