tag:blogger.com,1999:blog-1232869754530501376.post2187123067065483242..comments2024-03-29T10:33:03.315+01:00Comments on Sander en Daantjes mint groene blog: weekmenu 43Daantjehttp://www.blogger.com/profile/08244287649803674219noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1232869754530501376.post-43834834615010071292011-10-26T18:56:36.780+02:002011-10-26T18:56:36.780+02:00@vlasje: inderdaad geen peulvruchten deze keer. We...@vlasje: inderdaad geen peulvruchten deze keer. Wel een hoop noten en zaden, dus daarmee probeer ik te compenseren ;)<br /><br />@ anoniem1: ik ga zeker eens stamppot maken met sla. Het zit elke week bij het groentenpakket, dus eens wat anders proberen is een goed idee.<br /><br />@ lekker leven met minder: ik ben niet zo creatief hoor. Ik krijg dit via een groentenpakket. Zou er zelf niet snel naar op zoek gaan.<br /><br />@ opnieuw beginnen: ik ben erg benieuwd! Heb het nog nooit geproefd, dus ik weet nog niet of het lekker is :)<br /><br />@ anoniem2: heb inderdaad vroeger wel eens appel uit de magnetron gegeten, dat is erg lekker. Maar nu heb ik geen magnetron meer, dus helaas is het nu geen optie meer...Daantjehttps://www.blogger.com/profile/08244287649803674219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1232869754530501376.post-57020329748261171562011-10-26T18:15:15.917+02:002011-10-26T18:15:15.917+02:00Heb je dit al eens geprobeerd? Snij een appel in b...Heb je dit al eens geprobeerd? Snij een appel in blokjes of schijfjes.Doe ze in een magnetronbakje en stooi er lekker veel kaneel over.Deksel erop, 1 minuut op 700, dan doorroeren en nog een minuut er in. Heerlijk bijgerecht of toetje en wat mij betreft geen suiker nodig.Enjoy!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1232869754530501376.post-51248058703760137962011-10-26T13:09:53.464+02:002011-10-26T13:09:53.464+02:00lekker wortelpeterselie. Er zijn zoveel verschille...lekker wortelpeterselie. Er zijn zoveel verschillende soorten peterselie. http://tuinboetiek.nl/catalog/product_info.php?products_id=11221OpnieuwBeginnen https://www.blogger.com/profile/01892065825195196910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1232869754530501376.post-42306259029251827242011-10-26T11:15:40.004+02:002011-10-26T11:15:40.004+02:00Het ziet er heerlijk uit en ook erg gezond! Hoe ko...Het ziet er heerlijk uit en ook erg gezond! Hoe kom je er ook allemaal op. Ik zou echt niet zo snel denken aan bijvoorbeeld soep van wortelpeterselie. Ik weet niet eens wat het is :$LLMMhttps://www.blogger.com/profile/09011997084282546368noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1232869754530501376.post-18899436683032709102011-10-26T09:01:49.780+02:002011-10-26T09:01:49.780+02:00kropsla? Kun je net als rauwe andijvie fijn snijde...kropsla? Kun je net als rauwe andijvie fijn snijden en op het laatst door gestampte aardappels(puree) spatelen, wel een kruidig sjuutje er bij doen. Je kunt krop- of botersla ook even stoven, zelfs geblancheerd (8 tellen!) invriezen. Soms waren er een aantal kroppen sla tegelijk klaar op de tuin en dan moest mijn moeder wat, vandaar. Zoek anders eens op recepten, ook buitenlandse.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1232869754530501376.post-25925874220079937212011-10-26T08:51:33.938+02:002011-10-26T08:51:33.938+02:00Je weekmenu is verantwoord en heerlijk. Ik mis all...Je weekmenu is verantwoord en heerlijk. Ik mis alleen peulvruchten. Wat betreft het uitvoeren van voedingsveranderingen, probeer elke week iets (minder gezonds) weg te laten en iets gezonds (kan ook een gewoonte zijn) in te voeren. Na een week of 6 zijn de meeste gewoontes al ingesleten. Neem ruimte voor af en toe een zonde, anders voel je je in een keurslijf gedrongen.Anonymousnoreply@blogger.com