maandag 24 juli 2017

Lekturama Luistersrprookjes - perfect voor regenachtige dagen

Toen ik zwanger was van Tobias besloten we om de luistersprookjes van Lekturama te gaan sparen. We zochten op rommelmarkten en in kringloopwinkels en vulden onze verzameling steeds verder aan. Zo spaarden we langzamerhand alle boeken bij elkaar.

Een paar maanden geleden scoorde mijn schoonzus de laatste 5 boeken: wij hebben nu de complete eerste reeks. Van de tweede reeks heb ik ooit eens 9 boeken tegelijk kunnen vinden, maar verder zijn ze een stuk lastiger te vinden, omdat het in een kleinere hoeveelheid is gedrukt.

Hoe dan ook: Tobias is helemaal dol op de luisterboekjes! Nu met die regenachtige vakantiedagen komt dat erg goed uit. En voor mezelf is het ook erg leuk, want het is voor mij écht jeugdsentiment, al die verhaaltjes met geluidseffecten en synthesizer-deuntjes.3 opmerkingen:

  1. Grappig ik heb net alle 26 delen via MP verkocht. Die mevrouw die ze kwam halen was er superblij mee! Mijn kinderen hadden er niets mee. Snapte ik ook niet. 5 stuks had ik dubbel die heb ik bij de kringloop afgegeven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op YouTube staan ze ook; https://youtu.be/CD8bvx-Jqy4

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk 'm zitten. Wat een schatje! Super dat je de set compleet hebt gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...