dinsdag 28 mei 2013

Ik haat rekeningen

Ik haat rekeningen. Ik vind ze zó irritant. Rekeningen die betaalt moeten worden en gezeur als je dat niet op tijd doet... Voor ik zwanger werd gebeurde het me nooit dat ik een rekening vergat te betalen, maar nu gebeurt het om de haverklap, lijkt het wel. En zelf ben ik me echt van geen kwaad bewust! Volgens mij betaal ik alles op tijd, maar het loopt gewoon allemaal niet lekker.

Als er nu nog één onverwachte rekening op de deurmat komt vallen die ik ben vergeten te betalen of één automatische incasso die te laat of te vroeg wordt afgeschreven, dan ga ik echt heel hard schreeuwen en huilen. Ben er even helemaal klaar mee. Het geld vliegt de deur uit, lijkt het wel!

Hebben jullie dat ook weleens? Het gevoel dat je de controle over je geld kwijt bent? Ik heb dat nog nooit gehad en ik hoop dat het snel weer over is, want man o man, wat voelt dit klote :/

4 opmerkingen:

 1. Ja, helaas wel :( En meestal gaat het dan ook meteen op alle fronten mis, dus dat de boodschappen duurder uitpakken omdat ik minder oplet, idd onverwachte rekeningen die ik al dacht betaald te hebben en dan nog een keer extra hard terugkomen, enzovoorts.

  Maar laten we hopen dat het bij jou gewoon puur een zwangerschapskwaal is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alles wat binnenkomt openen ofprinten, beoordelen of het meteen moet - en dan doen- de rest in la/map/doos en 1x per maand als bv salaris binnen is verwerken werkt prima bij mij al jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het zo irritant tijdens mijn zwangerschap als mensen zeiden "dat zijn de hormonen" en nu ga ik het toch echt ook tegen jou zeggen. Meid, als je dit pas overkomt sinds je zwanger bent en nooit daarvoor dat verergeren die hormonen iets wat misschien ooit een mug voor jou was, nu in een olifant. 9 maanden na je bevalling ben je ontzwangerd en dan ben je er weer vanaf - waarschijnlijk. Even volhouden dus en frustraties vooral uiten!! Sterkte!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien kun je de rekeningen al inboeken via telebankieren. Dan kun je ze ook vergeten en worden ze vanzelf betaald.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...