zondag 21 april 2024

Voorbereidingen voor de vakantie

De vakantiekoorts begint te stijgen terwijl we ons voorbereiden op onze reis naar Duitsland met zijn drietjes. Er moet altijd nog een hoop gebeuren voor het zo ver is, maar ik heb het gevoel dat ik het dit jaar goed onder controle heb eigenlijk.

Met nog maar een paar dagen te gaan, draait de wasmachine overuren terwijl ik probeer alle kleding, handdoeken en benodigdheden te wassen voor we op vakantie gaan. Ik maak gebruik van een vakantielijstje zodat we niets essentieels vergeten voor onze reis. Dit werkt altijd erg goed en aangezien we de lijst elk jaar aanvullen met de dingetjes die we dat jaar waren vergeten is de lijst inmiddels aardig compleet. 

Naast het inpakken, zorg ik ervoor dat ons huis netjes en opgeruimd is, zodat we bij terugkomst kunnen ontspannen in een schone omgeving. We hebben sinds kort ook weer een schoonmaakster, dus dat helpt ook heel goed. En Mellow gaat naar een pension, waardoor zij ook niet haar floof overal achterlaat, dus hopelijk komen we in een lekker schoon huis terug en kan ik mijn vakantiegevoel lekker vasthouden.

Tobias en ik hebben ons ook vast voorbereid op een uitstapje naar Phantasialand. We hebben een lijstje gemaakt met de attracties die we zeker niet willen missen en hebben wat filmpjes op Youtube gekeken over het park zodat we goed voorbereid zijn als we erheen gaan. 

Ook hebben we alvast boodschappen besteld die de dag voor vertrek worden bezorgd. Zo hoeven we niet direct naar de supermarkt als we in ons huisje aankomen en kan ik mezelf in elk geval de eerste dagen goed aan mijn voornemen houden om gezond te blijven eten. En dan kan het genieten van de vakantie ook direct bij aankomst beginnen. 

En terwijl ik de laatste details afrond, heb ik ook een paar blogposts geschreven die automatisch worden geplaatst terwijl we weg zijn, zodat jullie kunnen ons niet vergeten, zelfs tijdens onze vakantie. 😉

Vorig jaar was onze vakantie in Duitsland een groot succes. We kunnen dus niet wachten om de prachtige landschappen, cultuur en gastvrijheid van Duitsland verder te ontdekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)