zaterdag 20 februari 2016

Een snelle update

Vandaag schrijf ik weer even een update over hoe het nu gaat na de operatie.

Het valt me nog steeds enorm mee qua pijn! Ik heb wel wat meer pijn dan toen alles nog netjes in het tape zat, maar het is heel erg goed te doen!!

Wel merk ik dat ik daardoor ook sneller vergeet dat ik net geopereerd ben en dat ik toch over mijn grenzen ga. Gister was ik halverwege de dag echt op! Ik stond te tollen op mijn benen. Daarom blijf ik vandaag wat meer op bed liggen. Lekker boekjes lezen en netflix kijken...

Het enige dat me eigenlijk enorm tegenvalt is hoe lastig het is om niet met Tobias te kunnen knuffelen! Tobias heeft een oorontsteking en is daardoor erg huilerig en hangerig. Liefst zou ik hem lekker vertroetelen, maar daar beweegt hij te onvoorspelbaar voor. :(

Wat me juist heel erg meevalt is dat ik nu alweer op mijn zij kan slapen!! Ik hoor ook veel andere verhalen daarover, maar ik heb er geen last van, gelukkig. Al heb ik het wel 3 keer na gevraagd, maar het mocht dus gewoon, zodra het geen pijn meer doet! :)

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat het zo goed gaat met jou! Beterschap met Tobias en dat je hem snel weer een knuffel kunt geven :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi dat het zo goed gaat!! Hopelijk ben je snel weer de oude!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...