zaterdag 2 april 2016

Strak in het pak in Spijkenisse

Gister zijn we met mijn ouders naar Spijkenisse gegaan. Mijn moeder had daar een pakkenwinkel gezien waar een leuke aanbieding was: een pak compleet met overhemd. Aangezien we nog een mooi pak voor de trouwerij van mijn zusje moesten kopen zijn we met ze meegegaan.

Zowel mijn vader als Sander zijn goed geslaagd. Nu Tobias en mijn moeder nog en dan zijn wij helemaal klaar voor de bruiloft! :)By the way: wat is Spijkenisse een leuke stad, zeg!! Ik was er nog nooit geweest, maar het centrum daar heeft nog veel kleine winkeltjes in plaats van alleen maar grote ketens. Echt een aanrader, vind ik :) Daar gaan we dus zeker nog wel een keer heen!

Waar gaan jullie graag heen als je gaat 'shoppen'?

4 opmerkingen:

 1. Voor Tobias kan je naar www.suitsyouwell.nl
  Speciale kinderpakken voor leuke prijsjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi pak hoor. En ik zou voor Tobias gewoon iets kopen waar hij daarna ook nog plezier aan heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou zeker geen pak doen voor Tobias. Ik houd niet van pakken voor kleinere kinderen. Dat is natuurlijk persoonlijk. Mijn neefje was 10 maanden toen zijn ouders trouwden. Hij en zijn neefjes en nichtjes hadden hetzelfde aan. Creme katoenen broekje en crème gilletje erbij. Blouse roodbruin crème gestreept. Heel fijn streepje. Roodbruine schoentjes eronder. De nichtjes jurkje van hetzelfde merk. Zelfde streepje als blouse. Ze waren erg mooi. Zeker het broekje heeft mijn neefje daarna nog vaak gewoon gedragen. Met truitje of T-shirtje. Of het blousje erop maar dan zonder gilletje. Mijn broer had ook een licht pak met roodbruine stropdas en pochet. Alvast veel plezier op de bruiloft. Zitten de jurkjes die je kocht nog wel goed nu na de operatie. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...