dinsdag 12 april 2016

Wat een avond!!

Gisteravond speelde Sparta tegen Jong Ajax. Het kampioenschap hing al een paar weken in de lucht, maar tot nu toe was het nog niet zo ver... En gisteravond was het toch ook wel weer spannend.

Sparta kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong en lange tijd bleef het 1 - 0. Maar toen in de 73e minuut werd gescoord door Jong Ajax zakte de moed mij even in de schoenen. Sparta heeft het al vaker laten afweten op dit soort belangrijke momenten, namelijk, dus ergens dacht ik alweer: dat gaat hem weer niet worden deze week!!

Maargoed, er werd wel veel druk gezet en gelukkig werd het toen 2 - 1.... En terwijl ik mijn vader belde om dat even te 'bespreken'  viel ook nog eens de 3 - 1. Vanaf dat moment was wel heel erg zeker dat ze kampioen werden en ging ik op zoek naar mijn vlag, die ik uiteraard weer eens niet kon vinden... ;)

Overigens heb ik de hele wedstrijd op de radio mee zitten luisteren. Dat vind ik vaak spannender en leuker dan op televisie... Al ben je bij dit soort belangrijke wedstrijden toch het liefste gewoon in het stadion, maar ik moet vandaag gewoon werken, dus niet al te lang na de wedstrijd ben ik naar bed gegaan. Al kon ik toen ook niet direct slapen, omdat ik de hele wedstrijd erg gespannen was. Maar dat was het allemaal waard!

En stiekem heb ik gisteravond natuurlijk wel even een traantje weggepinkt. Eindelijk is mijn cluppie terug in de Eredivisie!


4 opmerkingen:

 1. Fijn zeg. Mij boeit voetbal echt voor geen meter. Ik vind er niks aan en het is ook zo saai.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hè, en spannend, hier geniet je van als echte R'dammer. Mijn balkonbuurman Ed van Katwijk (DJ) heeft met zijn muziek de boel aan de gang gehouden. Hij moest wel uitslapen vanmorgen.groet Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ons clubbie staat op nummer twee. Dus wij duimen nog even verder. Gefeliciteerd met de overwinning.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik haat voetbal op tv en gelukkig heeft mijn man ook totaal geen actieve of passieve interesse in voetbal of één of andere sport.
  Wij fietsen wel heel veel dus zijn wel degelijk sportief.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...