zondag 11 september 2011

groen weekend

Afgelopen weekend zijn Sander en ik even van elkaar gescheiden geweest. Sander was in Friesland en ik was gewoon in mijn huisje. Het was helemaal niet leuk zonder elkaar. Al heb ik wel wat leuke dingetjes gekocht en gekregen voor ons groene huis. Namelijk wat plantjes.

Bij de Jumbo heb ik een muntplantje gekocht. Die schijnen weinig verzorging nodig te hebben, buiten het water geven. Hopelijk is deze plant een langer leven gegund dan de gerbera op Sanders bureau op het werk. En ook mijn eigen bureauplantje is er niet al te goed aan toe. Maargoed, we gaan er gewoon voor! Bovendien krijgen we er een lekkere beloning voor: verse muntthee!


Ik heb ook een doe-het-zelf tomatenplantje gekregen van mijn moeder. Dit houdt in dat we een mooie aardewerken pot kregen met aarde en zaadjes erbij. Elke dag een beetje water geven, en dan zou er vanzelf een tomatenplantje uit moeten komen, volgens de verpakking. We zijn erg benieuwd!


Naast de tomaten hebben we ook aardbeienzaadjes, die in oktober geplant zullen worden. Het is bijna hetzelfde als Farmville! Behalve dan dat we met deze plantjes 4 maanden moeten wachten op de oogst in plaats van 4 uur. Maar dan heb je ook wel echte aarbeien in handen in plaats van virtuele!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)