woensdag 1 mei 2013

Maanddoelen mei

En toen was het opeens alweer mei! Wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Het is alweer 7 weken geleden dat we erachter kwamen dat ik zwanger ben. :) Door alle emoties daar omheen zou ik haast vergeten dat ik ook nog een huishouden en een financiele situatie heb. Dus hop, vanaf vandaag ga ik weer even proberen van mijn paarskleurige wolkje af te springen en wat meer me te focussen op de andere dingen die ook heel belangrijk zijn.

Doelen voor mei:
- Rondkomen in onze nieuwe situatie, waarin ik helaas WW ontvang in plaats van salaris :( (Hopelijk vind ik binnenkort werk!)
- Een werkbaar huishoudschema maken
- De was helemaal bijgewerkt hebben (de was hoopt hier altijd op twee plekken op: bij de wasmachine én bij het opvouwen... Moet dus allebei even bijgewerkt worden, zodat ik een frisse start kan maken)

Wat zijn jullie doelen voor mei? :)


7 opmerkingen:

 1. Ehm…. daar vraag je me wat. Mijn twee oudste kinderen moeten eindexamen doen, dus ik hoop maar gewoon dat dat allemaal goed gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe de was trouwens altijd op een vast moment van de dag: als de aardappels staan te koken! Dan kan ik toch niet weg, en kan ik net zo goed even de was opbouwen, terwijl ik dat in de gaten houd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met het vinden van een baan, hopelijk lukt het snel! En succes met je doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je zwangerschap maar goed verloopt is al het andere bijzaak. Fijne tijd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met je doelen en het vinden van een baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil deze maand die opdracht van 110 theelichten eindelijk afmaken en de nieuwe opdracht van 20 theelichten afleveren. Het liefst zou ik ook nog de admin van 2012 afronden maar ik vraag me af of dat realistisch is.
  Ben benieuwd of ze je willen hebben als je zwanger bent... en of je überhaupt nog wel wil werken als je bevallen bent..? Hoe dan ook, veel succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vraag ik me ook af, hoor... Het is sowieso al lastig om werk te vinden, en als je zwanger bent natuurlijk helemaal. Tenslotte ga ik al over 5 maanden met zwangerschapsverlof. Hoe het daarna gaat, dat moeten we nog zien, qua werk...

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...