zondag 28 april 2013

gezocht: onderduik-adres

Sander en ik zoeken nog een onderduik-adres voor komende dinsdag, om niet mee te hoeven doen aan alle oranje-gekte.... Ben ik nou echt de enige die de hele hype om de troonwisseling heen niet begrijpt??

8 opmerkingen:

 1. Nee, hoor, ik en nog velen met ons denken er zo over, maar die zijn niet zo zichtbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor! Ik zie het als een manier om de psychologie van de massa te bestuderen en me er over te verbazen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook niet zo heel spannend, om eerlijk te zijn. Ik denk dat de commercie de gekte ook voor een groot deel influistert. Ik hoor er namelijk niemand over, maar zie wel overal 'kroningsproducten' of 'kroningsfeesten' of 'kroningskorting'. Dus of het nu écht leeft, of dat ze het wat op willen wekken, dat is mij niet helemaal duidelijk. In ieder geval denk ik dat ik dinsdag van een heerlijk rustige dag geniet. Meestal is het schitterend weer, ik woon in een uithoek, dus geen feesten en partijen en hopelijk een dagje vrij van de mail, omdat mijn klanten óók niet aan het werk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom gezellig naar Antwerpen. Doen we hier ook. Daar is het wel wat druk met Koninginnedag omdat alle Nederlanders die geen zin hebben in oranjegekte zich daar verschansen op het terras....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor mij is het een Koninginnedag als alle anderen. Gewoon lekker naar de vrijmarkt, struinen voor leuke dingen. En 's middags naar een verjaardag. Dar zal vast de tv wel aanstaan, dan kijk ik wel even, maar meer hoeft van mij ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kom je gezellig naar Roermond. Daar is de city-run. Renwedstrijden voor jong en oud.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier ook een gewone koninginnedag. Ff naar de vrijmarkt in het dorp en een oranje bittertje drinken bij pa en ma. Het vondelpark slaan we maar over dit jaar :)
  Ik snap dat vluchten niet. Als ik hier gewoon thuis blijf of in de tuin dan merk ik niets zolang ik geen tv kijk. En wij wonen naast Amsterdam.Overigens heb ik niks met het koninklijk huis maar een beetje vrolijkheid is nooit weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, nou, gewoon binnen blijven lijkt me dan een goede optie.
  Maar als je nog een paar tips wil, op de NRC-pagina staan er een paar: http://www.nrc.nl/troonswisseling/2013/04/29/al-klaar-met-de-troonswisseling-tips-voor-zo-min-mogelijk-oranje-op-30-april/

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...