zaterdag 27 juli 2013

Grote aankoop gedaan + zin in de winter

Gister hebben we een flink aanslag gedaan op het spaarsaldo. We hebben namelijk een nieuwe eethoek gekocht. Een 'volwassen'  eethoek voor in ons 'volwassen' huis. In plaats van het studententafeltje met stoelen die half uit elkaar vallen, waardoor we nooit mensen te eten konden vragen, omdat we geen stoelen hadden... En ik mag juist zo graag koken!

En als je dan bij Ikea bent, kom je toch altijd weer met meer thuis dan je van plan was:
- Een hemel voor boven ons bed
- Een taartplateau met zo'n stolp erover
- Een planchetje voor in de douche
- Heel veel versierseltjes

Nu we een nieuwe eettafel en versierseltjes hebben, mag de winter ook wel komen van mij (sorry). Lekker lang tafelen met de open haard aan, gezellige lichtjes aan en natuurlijk dan ook zo snel mogelijk een kerstboom! Het zullen de hormonen wel weer zijn ;)

In de winter vind ik het besparen van energie ook altijd weer veel interessanter, omdat je veel meer thuis bent. Maar ook in de zomer kun je veel besparen, natuurlijk... Op Positief Besparen geef ik een boekje met 301 energie-bespaartips weg! Er hebben nog maar 5 mensen gereageerd (hint, hint.. grote kans om te winnen, dus!! je hebt nog tot morgen de tijd)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...