woensdag 13 mei 2015

Jaaaa, mijn kleine zusje gaat trouwen!!

Vorige week vrijdag kwamen mijn zusje en zwager terug van vakantie. Ze gingen bij mijn ouders op de koffie en belden of ik ook even langskwam met Tobias. Toen ik daar aankwam was het eerste wat ik deed kijken of mijn zusje een ring om had. Maar dat was niet het geval! Dus ik zei nog tegen mijn zwager: jouw huwelijksaanzoek moet wel héél romantisch zijn, als zelfs Venetië niet romantisch genoeg is om haar te vragen!!

Toen vertelde mijn moeder dat ze een sourvenir had gekregen van ze: een foto. Dus ik bekeek de foto.... En daar stonden ze samen op, helemaal stralend. En mijn zusje met een doosje met een ring in haar hand. Dus toch!! Ze had snel de ring afgedaan om mij op het verkeerde been te zetten. ;)

Over 15 maanden gaan mijn zusje en zwager dus trouwen!! Ik mocht het alleen niet eerder op de blog posten, omdat ze het natuurlijk eerst nog aan de familie moesten vertellen. Maar het wordt dus een leuke en spannende tijd de komende tijd. In augustus mag ik bijvoorbeeld mee als mijn zusje trouwjurken gaat passen. En zelf wil ik uiteraard ook een leuke jurk kopen. Ik zit te denken aan een beetje een 50's jurkje... Als ik er eentje kan vinden!! Maargoed, in 15 maanden moet dat wel lukken, toch? :)

10 opmerkingen:

 1. Wat een vooruitziende blik:-) Leuk hoor, dat je toch gelijk had. En in 15! maanden moet dat lukken toch. Ze nemen er in elk geval de tijd voor.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk een feestje toch? En wat een leuk idee, een jaren 50 jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je toch gelijk had ;) En altijd leuk, zo'n feestje in het vooruitzicht. En wat betreft je jurkje. Ik zou zeggen kijk eens bij de S.teps. Kreeg toevallig gisteren de folder en daar staat een (vind ik) geweldig jurkje in, in 50s stijl :)

  Lykke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had hem ook gezien inderdaad!! Ik vind Steps sowieso altijd erg leuke jurkjes hebben dus daar ga ik zeker even langs :)

   Verwijderen
  2. Klopt! En de nieuwe collectie heeft echt veel mooie dingen. Ik vind alleen de prijzen niet zo leuk :P Maar voor een bruiloft zou ik dat er wel voor over hebben. Normaal wacht ik gewoon de uitverkoop af :)

   Lykke

   Verwijderen
 4. Leuk vooruitzicht. Alleen jammer dat het nog zo lang duurt, maar met alle voorbereidingen in zicht gaat de tijd vlug.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Topvintage.nl is ook erg leuk voor die stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dan heb je een leuk feestje in het vooruitzicht. Mag Tobias de ringen dragen????? Hij is dan wel oud genoeg om zo iets te doen;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien! Dat moeten mijn zusje en zwager nog even "uitvechten". Mijn zusje wil het wel graag, maar mijn zwager twijfelt nog want het lijkt hem ook leuk als de getuigen de ringen bij zich hebben. Maar mijn zusje kennende haalt ze hem nog wel over ;) hihi

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...