vrijdag 29 mei 2015

Je kunt je geld maar één keer uitgeven....

Zó jammer dat je geld maar één keer kunt uitgeven! Op dit moment zou ik het namelijk heel graag 3 keer uit willen geven:

 • We willen lagere radiatoren, maar nadat we een offerte hebben aangevraagd zijn we nogal geschrokken van de kosten om dit te laten vervangen. Het is allemaal niet zo simpel als we dachten en schijnt best wat voeten in de aarde te hebben met stadsverwarming!
 • We willen gordijnen (maar dan moeten eerst die radiatoren goed aangepakt zijn!!)
 • We willen de vloer aan gaan pakken
Liefst wil ik alles in één keer doen. Maar helaas wordt het dus één project aanpakken, daarna sparen, dan het tweede project, wéér sparen en dan het derde project. En eigenlijk is die radiator een soort "bottleneck". We kunnen de gordijnen nog niet ophangen als die radiator in de weg zit. We kunnen geen nieuwe vloer neerleggen als er vervolgens in de vloer moet worden gehakt... Dus ja, die radiator moet gewoon eerst geregeld en daarna pas de rest!

Kortom: eigenlijk door mijn gedachtes even op papier te zetten heb ik zelf al bedacht dat we toch écht eerst die radiator moeten laten vervangen. Het is duur, maar we moeten even door die zure appel heen, want anders komt er van alle andere projecten uiteindelijk ook niks terecht!

6 opmerkingen:

 1. Meer wensen dan budget. Dat wordt helaas sparen ☺
  Maar bekijk het van de zonnige kant: je ziet je nieuwe radiator/vloer en gordijnen langzaamaan dichterbij komen ♥
  Uiteindelijk lukt het wel en wordt jullie huis weer een stukje mooier.
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is ook zo!! En eigenlijk is het een luxe "probleem". We hebben een dak boven ons hoofd, eten in de koelkast etc.

   Verwijderen
 2. Altijd jammer als het meer gaat kosten dan je verwacht had. Nu snel weer in de spaarmodus om het tweede en derde traject te kunnen uitvoeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk je er wel aan om de gordijnen dan als allerlaatste te kiezen. Een nieuwe vloer kan zomaar hoogteverschil opleveren en dan zijn je nieuwe gordijnen te kort/te lang.
  Ik zou ook kiezen voor de radiatoren, dan de vloer en dan pas de gordijnen. Succes met sparen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laminaat kan tzt echt wel goedkoop scoren hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gewoon verder sparen en even de gedachten op iets anders zetten.
  Het zijn maar kleine details in je huis. En laatst liet je foto"s zien en ik kan me er niet erg aan storen. Maar snap dat je het wilt veranderen.
  Maar het is wel mooi als je het in een keer kunt doen. Anders zit je zo lang in de rotzooi iedere keer. (nou ja gordijn geeft geen rommel hoor!!!) Succes Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...