zaterdag 30 mei 2015

Verkoopchallenge 7: draagdoek

Vandaag had ik weer tijd om wat op Marktplaats te zetten. Het werd de draagdoek.

We hebben deze draagdoek gekocht toen Tobias een maandje oud was en ik heb hem achteraf gezien niet vaak gebruikt. Toen Tobias nog heel klein was vond ik het eng om hem in de draagdoek te doen en toen hij wat ouder werd vond ik hem weer te zwaar ;)Sander heeft hem wel regelmatig gebruikt, die vond het een heel leuke manier om lekker de hele middag met Tobias te knuffelen terwijl we tegelijk ook andere dingen konden doen.


Zoals je op de foto wel kunt zien was in de doek happen wel één van de favoriete bezigheden van Tobias als hij gedragen werd ;)


En hoe gaat het verder?

Het gaat niet geweldig met het verkopen via Marktplaats:
 • Van de 2 jurkjes heb ik er inmiddels 1 verkocht (de rood witte). Doordat ik had onderschat hoe groot de jurk opgevouwen was moest ik het toch als pakket versturen en heb ik de jurk eigenlijk voor €1,70 verkocht. Lekker dom! Maargoed, die jurk heb ik zelf zó vaak gedragen, die had tóch zijn geld al opgebracht!
 • De loopwagen staat ook nog steeds op Marktplaats. Er is een bod gedaan van €5, maar daar verkoop ik hem niet voor.
 • De hapjesschaal is nog steeds niet verkocht en ook nog niet naar de kringloop gebracht. Gaat binnenkort wel gebeuren!
 • De trouwschoenen heb ik inmiddels weggegeven. Na 5 keer op Marktplaats te hebben gezet was ik er wel klaar mee!! 
 • De cupcakedoos is verkocht voor €5!
Kortom: enorm succes die verkoopchallenge ;) Gelukkig hebben we ook een en ander verkocht op de rommelmarkt, maar verder valt het me wel tegen... 

7 opmerkingen:

 1. Ik vind marktplaats soms ook erg langzaam gaan, en dan doe ik er even niks meer mee. Dan geef ik het liever weg en ben ik er snel vanaf ;) soms wil ik liever een leger huis, dan die paar centen en een hoop gedoe met marktplaats..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb eergisteren de kleding van Sebas onder handen genomen. Hij zat tussen maat 80 en 86. Maar ondertussen neigde hij meer naar maat 86 en dat merkte ik vooral aan zijn 'lange' broeken die steeds meer op een driekwartsbroek begonnen te lijken. Dus ik heb gewoon de gehele kledingcollectie in die maat (en zoals je misschien wel weet is dat best veel) in een grote vuilniszak gedaan en huppateeeee; in de kledingcontainer voor de plaatselijke kledingbank gedaan. Er zaten nog best wel dingen bij die ik had kunnen verkopen - ook slaapzakken en dergelijke, maar ik had er zo geen trek in. Whoppa, alles weg; maat 86 in de kast en klaar. Weg met het spul ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als de doen op mp niet loopt kun je hem ooo nog op draagdoekenmarkt op fb zetten. Dat loopt zeker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed van je dat je het probeert! Ik wil al tijden dingen op marktplaats zetten, maar hik er tegenaan....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe zelf liever zaken met de Facebook site uit onze plaats. Zo verkocht ik afgelopen week een fiets van dochter, een fiets van zoon en een fietsstoeltje. Totale opbrengst EUR 100. Heel blij mee vooral de ruimte in de schuur.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 6. knap hoe je steeds weer dingen op MP zet! ik merk dat ik het allemaal bij elkaar gooi en dan eigenlijk alles in 1x weg wil hebbern.. maar er staat nu gewoon te veel.. kinderkleding van dochter én zoontje, te kleine/oude kleding van mij, zwangerschapskleding, gewoon losse spullen die we niet meer gebruiken of zelf ooit gekregen en niets mee kunnen (een douchegordijn bijv :p ) vind het zo'n gedoe om alles te verkopen maar alles naar kringloop brengen voelt ook zo zonde.. (maar wel in mn achterhoofd dat mochten we een huis vinden we dat dus NIET mee gaan verhuizen! dan mogen vreinden met kids een x langskomen met als belangrijskte doel kleding uitzoeken ;) en daarna gewoon alles WEG) hopelijk kan ik mezelf er voor tijd toe zetten/tijd vinden om het op fb groepen of mp te zetten..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je jongenskleding maat 86 of 92 hebt wil ik misschien ook wel wat overkopen, Dertiger ;) Laat maar weten :D

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...