dinsdag 26 mei 2015

Tag: sharing is caring

Via de blog Mamaliefde kwam ik deze vragenlijst tegen en ik vond het wel leuk om hem in te vullen. Wie weet komt iemand nog op inspiratie!! Ik hoop dat jullie hem ook over willen nemen, want ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

Van wie is het laatste blogje dat je gelezen hebt en welke was dat?

Piekeren over geld van in 10 jaar financieel onafhankelijk. 


Welke blog heb je als laatste opgeslagen en waarom was dat?

Dit is de reden waarom jij teveel zooi in je huis hebt! van hallo Sunny. Ik heb hem opgeslagen omdat ik hem graag aan Sander wilde laten lezen. En ook een beetje voor mezelf! Want ik kan af en toe wel een reminder gebruiken dat het echt niet erg is om spullen weg te doen!


Deel je wel eens post van een andere blog en via welk social media kanaal doe je dat dan?

Ja, dat gebeurt wel eens, maar niet vaak. Meestal is het dan van blogs die anderen ook alweer hebben gedeeld via Facebook en dat ik het dan dus weer "door-deel". Uit mezelf iets delen via Facebook doe ik niet snel, behalve dan berichtjes van Positief Besparen.


Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks?

Ik lees niet alles van iedereen die ik volg. Daar heb ik gewoon niet altijd de tijd voor. Maar er zijn wel een aantal bloggers waar ik echt alles van lees. Degene die in mijn hoofd komen:


Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?

8 tips om uit eten gaan met kinderen leuk te houden! Ik vind het altijd handig om tips te lezen van hoe andere ouders dingen aanpakken en sommige van de tips kende ik al, maar ik heb hier zeker ook nog wel iets van opgestoken! 


Bij welke blogger leer je vaak iets?

Ik kan echt niet kiezen! Er zijn zoveel blogs die ik inspirerend vind en waarvan ik dingen opsteek. Maar als ik er eentje moet kiezen, dan zeg ik toch: min of meer! Vooral de reeks van interviews met mensen die hun hypotheek versneld aflossen vond ik ontzettend leerzaam en inspirerend. En dit heeft ons ook gemotiveerd om de hypotheek versneld te gaan aflossen.


Is er nog een leuke DIY die je laatst hebt gezien?

Ik ben niet zo'n doe-het-zelver / knutselaar dus ik sla DIY blogjes eigenlijk altijd over! ;) Ik heb trouwens wel een leuk filmpje over DIY / Pinterest dat ik wat dat betreft wel wil delen:Wat was het laatste recept dat je las en bij welke blogger was dat?

Ik zag op de blog van Laura een geweldige spiraalquiche langskomen die ik zelf binnenkort wil gaan maken. Het originele recept komt van chicks love food, overigens!
En ik wil toch ook nogmaals het heerlijke recept voor chocoladekoekjes van Cherryfizz delen. Echt zó blij met dit recept!! Eigenlijk moet ik hem nog steeds een keer overschrijven, want stel dat Cherryfizz ooit besluit om haar site offline te halen, dan breekt mijn hart ;)


Bij wie moest je laatst hard lachen en om welke blogpost was dat?

Er schiet me even niks te binnen, hier kom ik nog op terug ;)


Is er een blogger waarvan je de lay out erg mooi vind?

Ik vond de lay out van So chicken altijd erg gaaf, maar ze hebben het nu een aantal keer aangepast en nu vind ik het lang zo leuk niet meer als eerst :( Verder schiet me niet echt iets te binnen van een lay out, want ik lees vaak via een reader en dan zie je de lay out niet, maar alleen tekst.


Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een Blogger? En bij wie was dat??

Vlasleeuwenbekje plaatst vaak muziek bij haar blogs. Ik vind het niet altijd even mooi, maar het heeft in elk geval mijn muziekkennis flink uitgebreid ;)


Is er een blogpost die je zo leuk of boeiend vond dat je vind dat iedereen hem moet lezen?

Niet leuk, maar wél eentje in de categorie: ik vind dat iedereen hem moet lezen. Daarom graag jullie aandacht voor de  blog van Miss Mila over de ex-legbatterij-kipjes. Ik was echt in shock toen ik de foto's zag. Je hoort altijd wel dat de bio-industrie slecht is, maar om het ook echt te zien, dát is weer heel iets anders!


Is er een blogger die je net pas ontdekt hebt?

Ontdekt klinkt net alsof ik een of andere scout ben die andere mensen kan "ontdekken", maargoed ;) De laatste nieuwe blog die ik heb ontdekt is die van Laura. Dezelfde Laura als van de spiraalquiche die ik al eerder noemde ;)


Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden en dat jullie hem overnemen, want ik ben erg benieuwd naar jullie antwoorden op deze vragen, en wie weet "ontdek" ik dan wel weer een paar nieuwe blogs ;)6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk initiatief. Ik ga deze week ook een blogbericht hierover plaatsen. De meeste blogs had ik al eens voorbij zien komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga deze tag een keer van je overnemen! Niet op heel korte termijn, omdat ik heel recent al wat tags heb geplaatst. Maar deze is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je hem hebt overgenomen. Zie ook allemaal onbekende blogjes voorbij komen. Binnenkort dus maar eens doorklikken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boeiende invulling van een goed in elkaar gezette tag!
  Dankzij jouw invulling heb ik blogs ontdekt die mij ook interesseren. En jouw invulling is een goed voorbeeld voor mij. Ik ben er ook voor getagd door Nesrin. Vind het altijd fijn om getagd te worden, alleen bij deze dacht ik: Hoe ga ik hem invullen? Ik lees niet zo héél veel blogs; snap niet waar iedereen daarvoor de tijd vandaan haalt. Vond daarom je 'Pinterest video' wel to the point ;-)

  Dank voor de link, trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan hoor! Jij bedankt voor de inspiratie!! :D En ben toch wel benieuwd naar jouw invulling van deze tag!!

   Verwijderen
 5. Erg leuk om mijn tag hier ook online te zien!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...