maandag 11 mei 2015

Weekmenu week 20 + sapvasten

Doordat Sander elke ochtend groentensap drinkt merk ik dat ik veel meer groentes meeneem bij de boodschappen. Daarnaast merk ik dat het soms ook erg lastig is om onderscheid te maken tussen sap-groentes en eet-groentes; soms denk ik dat er nog wel voldoende groentes in huis zijn om iets klaar te maken en dan blijkt opeens dat Sander het in zijn sapje heeft gegooid. Of andersom: er blijkt opeens nog maar héél weinig groente over te zijn voor het sap, omdat ik het de avond van tevoren heb gebruikt.

Kortom: we hebben weer wat meer houvast nodig in de vorm van een weekmenu! Niet alleen voor de avonden, maar ook voor het sap-ontbijt!!

Maandag:
Sapje: -
Avondeten: gebakken aardappeltjes met een salade en een vegetarische hamburger

Dinsdag:
Sapje: spinazie, komkommer en appel
Avondeten: maccaroni

Woensdag:
Sapje: wortel, paprika, sinaasappel
Avondeten: aspergesoep

Donderdag, vrijdag en zaterdag gaan we "rebooten", oftewel: alleen maar sapjes drinken (beide!) en daar gaan we ons de komende dagen over buigen wat we dan gaan drinken! Dat houden jullie dus nog tegoed van ons!

5 opmerkingen:

 1. Grappig, en waarom gaan jullie rebooten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh sorry, ik zie nu je titel. Sapvasten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt. We hebben de documentaire fat sick and nearly dead gezien en we zijn benieuwd of dat dieet waar die documentaire over gaat inderdaad zulke goede resultaten geeft :)

   Verwijderen
  2. Waar haal je die ideeen dan vandaan voor zo'n sapdieet? Elke dag 3x sap en dat een paar dagen lijkt me best een uitdaging!

   Verwijderen
  3. De man die deze documentaire heeft gemaakt heeft een hele site met enorm veel recepten :) www.rebootwithjoe.com :)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...