maandag 27 juli 2015

AH restaurantzegels sparen

Sinds een paar weken heeft de Albert Heijn een actie om restaurant-zegels te sparen. Vorig jaar deed ik niet mee, want ik had pas te laat door dat er heel veel restaurants meededen. Ik dacht eigenlijk dat het allemaal 3 sterren restaurants waren! Maar er zitten ook zeker wel wat goedkopere restaurants tussen en als je dan ook nog eens voor de helft van het geld kan gaan dan is dat niet gek!

Voor mij komt deze actie precies op het goede moment: ik doe momenteel sowieso bijna alle boodschappen bij de Albert Heijn. Dit is nu namelijk de enige fijne supermarkt op loopafstand; de Lidl is in verbouwing tot 5 augustus en de C1000 is uiteraard nog steeds weg. En dan hebben we nog een Coöp in de buurt, maar dat vind ik geen fijne winkel.

Maargoed, zodoende heb ik dus al flink wat zegels bij elkaar gespaard. Ook kon ik nog zegels krijgen bij de boodschappen die ik op 30 juni online had besteld (denk dat dit een foutje was, maar je hoort mij niet klagen!) en heb ik een keer 7 zegels van iemand gekregen die ze niet gebruikte. Dan gaat het natuurlijk wel lekker hard :)

Ik hoop dus ook dat ik straks voldoende zegels heb gespaard om elke maand een keertje redelijk goedkoop uit eten te gaan met zijn tweetjes <3

Sparen jullie de restaurant-zegels?

21 opmerkingen:

 1. Ik kom weinig bij de ah dus ik krijg de kaart niet vol. Het is wel een leuke actie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zeker, dat doe ik ook. Ik heb per keer twee boekjes nodig. Ben aan mijn 4de boekje bezig. Ook ik krijg wel eens wat zegels bv van de klant voor me in de winkel. Hier in de buurt zijn enkele restaurants die meedoen. Nadeel vind ik dat het bijna steeds een menu is dat al vaststaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk voor jullie. Ik ben een ramp in het sparen van zegels, of ik raak ze kwijt of ik vergeet ze in te ruilen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geef ze ook altijd in de winkel al weg aan iemand die ik ze ook zie nemen. Ook op de locale FB pagina is er wel iemand die vraagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat me opvalt is dat er deze keer ook restaurants in ons eigen dorp meedoen en veel meer restaurants als bij de actie van vorig jaar. Ik spaar de zegels wel maar of we daadwerkelijk gaan eten weet ik nog niet. Ik heb ook twee kaarten vol nodig om te gaan eten met het gezin.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misscien waren het vorig jaar dan toch wel alleen maar duurdere restaurants! Veel plezier alvast met het uit eten gaan :)

   Verwijderen
 6. Ik spaar ze ook, maar tot nu toe gaat het niet heel erg hard. Wel heb ik al wat dingen in de aanbieding gespot voor mijn verjaardag, dus als die actie nog even aanhoudt, dan krijg ik misschien toch nog een kaart vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik spaar ze ook! Wij gaan elke maand wel samen uit eten, dus ze komen goed van pas. Ik vind het ook fijn dat het een actie is waar je redelijk snel een kaart vol kunt sparen... Anders spaar je maanden en heb je nog niks ;)

  Samen besparen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hier geen AH, dus dat heeft weinig zin. Anders had ik het wel gedaan. Goedkoop uit eten is nooit weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vorig jaar deed ik niet mee, om dezelfde redenen als jij. Bovendien had ik niet door dat er ook producten waren waarvoor je extra zegels kon krijgen. Ik dacht toen dat ik zo'n boekje nooit vol kreeg. Ik spaar ze nu ook. Ik heb al 1,5 boekje vol!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoe weet je welke restaurants er meedoen ?
  heb al 5 boekjes vol ....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Online in te zien. Je moet ook online reserveren
   http://www.ahrestaurantactie.nl/

   Verwijderen
 11. Ja, wij sparen ze ook! Er zijn inderdaad best betaalbare restaurants bij. Wij hebben vorig jaar gegeten bij Fong Shou (als ik het goed inschat, dicht bij jou in de beurt ;-)), dat was heerlijk! Wij doen boodschappen bij de AH Pick Up en dan krijg je extra veel zegels.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, ik spaar ze ook! Ik heb bijna 1 kaart vol. Als we eenmaal verhuisd zijn hebben manlief en ik het wel verdient om uit eten te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heb er vandaag 12 gehad bij mn online bestelling.. (ivm de vakantie.. erg blij mee! ) maar nog geen idee wat ik er nou mee kan.. we gaan nooit uit eten, hooguit naar de pannekoekenboot of happy italy ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ja wijn doen ook mee, elke maand iets duurder uit eten voor de helft van de prijs = echt ideaal want we gaan graag uit :-) en mijn moeder krijgt dacht ik ook zegels bij de bezorgde boodschappen van AH.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Volgens mij kun je maar 1 boekje per keer inwisselen. Of kun je ook met 4 personen en 2 boekjes gaan eten? Goed idee om even uit te gaan zoeken, even de voorwaarden doorlezen....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, je kan ook 2 boekjes inleveren met zijn vieren, dacht ik :) Maar er zat dacht ik wel een maximum aan, al weet ik niet hoeveel dat was ;)

   Verwijderen
 16. Ik ben benieuwd hoe je het gaat vinden. Wij hebben vorig jaar ijverig gespaard, maar toen bleek bij reservering dat je in het weekend de korting niet mocht gebruiken. Tegenvallertje dus.....dit jaar sparen we dus niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O, da's wel jammer!! Wij zijn vorige week voor het eerst uit eten geweest met die zegels... Wel op zaterdag, dus blijkbaar doen niet alle restaurants zo....

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...